Att vara sjuksköterska på ASIH Södertälje sjukhus innebär ett flexibelt och självständigt arbete med stort personcentrerat fokus och fantastiska kollegor!

Sjuksköterska på ASIH Södertälje sjukhus:  

I dina arbetsuppgifter ingår det att vårda patienter i kurativ eller palliativ fas där många har hematologiska och/eller onkologiska sjukdomar, men även att stödja familjer och närstående som befinner sig i kris. Andra moment som ingår är exempelvis administrering av läkemedel, medicintekniska moment, stödjande samtal, transfusioner och smärtlindring. Du arbetar i team med paramedicinare, läkare, andra sjuksköterskor och undersköterskor i ett geografiskt område som spänner över Södertälje, Nykvarn och Salems kommuner. Du har en stor frihet att själv planera och lägga upp din arbetsdag. Vi kommer att se till att du får en bra introduktion, anpassad efter dig så du känner dig välkommen.

Som sjuksköterska på ASIH behöver du ha ett intresse för hemsjukvård och en vilja av att lära dig nytt samt en nyfikenhet över att möta de utmaningar som sjukvården idag står inför. 

Dina personliga egenskaper:  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du självständig, ansvarsfull, positiv och prestigelös i ditt sätt. Vidare krävs det en stor personlig mognad och empatisk förmåga för att möta patienter och familjer där de befinner sig i livet. 

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper inom det svenska språket, i tal såväl som i skrift. Du har B-körkort med en god körvana. 

Är du flerspråkig så ser vi det som en tillgång och du får gärna ha en vidareutbildning inom exempelvis onkologi, palliativ omvårdnad, akutmedicin, intensivvård eller distrikt men det är inget krav. 

Erfarenhet av ASIH eller basal hemsjukvård är meriterande.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Är du intresserad av en timanställning kan det diskuteras! 

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller deltid
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/934
Kontakt
  • Kristina Mokko Hed, 08-12324746
  • Sevim Deniz Ercan, 08-12324376
Facklig företrädare
  • Thereze Mellqvist, VF, 08/12324788
Publicerat 2024-02-27
Sista ansökningsdag 2024-07-07
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb