Vill du kombinera arbete med den fantastiska känslan av att hjälpa andra? Vi söker nu sommarvikarier till våra verksamheter i Tiohundra. Hos oss ges du möjlighet till ett lärorikt och meningsfullt jobb inom vård och omsorg. Ta steget in i en givande karriär och ansök redan idag - välkommen!

Om tjänsten

Arbetet innefattar sedvanliga uppgifter som vårdbiträde. Som vårdbiträde kommer du ha en betydande roll i våra boendes liv. Du arbetar med omvårdnad av våra brukare och patienter -omvårdnad, aktiviteter med de boende och städ är en stor del av rollen.

På våra verksamhetsområden bedriver vi 24/7 verksamhet, vilket kan innebära att tjänstgöring förläggs på dag, morgon, kväll och helg. För vissa tjänster kommer det även finnas möjlighet att arbeta natt. Möjlig placering är hela Norrtälje kommun. Du behöver kunna ta dig till alla verksamheter och orter som du uppger i urvalsfrågorna. Du kan välja nedan i urvalsfrågorna om du har önskemål på specifikt skift, verksamhet och ort. Vikariaten sträcker sig från juni, juli och augusti. 

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Omvårdnad
  • Aktiviteter med de boende
  • Städ

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du också har:

  • Erfarenhet från yrket

Då du ersätter ordinarie personal ser vi att du som söker är självgående och har mod att fatta beslut självständigt. Vi ser att du har god samarbetsförmåga då teamet består av fler olika professioner och personligheter. I utmanade situationer är du lugn, stabil och kontrollerad samt fokuserar på rätt saker.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Upplev en meningsfull arbetsplats och lär känna våra kompetenta medarbetare som gör skillnad - varje dag.

Här kan du läsa mer om oss som arbetsgivare och höra några av våra medarbetare berätta om sin arbetsvardag Jobba hos oss.

Följ oss även på Instagram för att få en mer personlig inblick i vår vardag och upptäck vad som gör oss till en unik arbetsgivare Tiohundras Instagramkonto.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Juni/Juli/Augusti
Löneform Månadslön/Timlön
Antal lediga befattningar 176
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Norrtälje kommun
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/570
Kontakt
  • Rekrytering Tiohundra, servicedesk.rekrytering@tiohundra.se
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-02-01
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb