Beroendecentrum Stockholm, Liljeholmsbergets beroendemottagning

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill bli en del vårt team på Liljeholmsbergets beroendemottagning. Vi tar emot personer över 18 år och har problem med alkohol, droger, läkemedel eller spel om pengar. Även närstående kan få stöd hos oss. Mottagningen ligger centralt vid Liljeholmens centrum nära kollektiva kommunikationer.


Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av mottagningens arbetslag. I det administrativa teamet har vi i nuläget en medicinsk sekreterare och en administratör, samt två timanställda administratörer. I dina arbetsuppgifter ingår främst journalskrivning i TakeCare, remisshantering och olika bokningar. Men även telefonservice via TeleQ, kassa- och receptionsarbete samt registreringar. Handledning av studenter som periodvis kan vara placerade på mottagningen, ingår även det i arbetsuppgifterna.


Vi erbjuder dig ett stimulerande och betydelsefullt arbete
med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som fri sjukvård i öppenvård och friskvård 5000 sek/år.


Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.
Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vana av att arbeta i journalsystemet TakeCare, liksom tidigare erfarenhet av arbete vid psykiatrisk öppenvårdsmottagning eller beroendemottagning är meriterande.


Du trivs med att vara mottagningens ”ansikte utåt” och att ge god service
. Du bör kunna arbeta flexibelt, kunna arbeta under stundtals stressiga förhållanden och ha ett strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du är öppen för utveckling i arbetet och tar egna initiativ.

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret vid nyanställning.

Urval och intervjuer sker kontinuerligt.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7064
Kontakt
  • Andreas Ottosson, Tf enhetschef, 08-12347219
  • Johanna Cuison, enhetschef, 08-12347323
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-20

Tillbaka till lediga jobb