Hos oss på Trollbäckens vc råder ett öppet och stöttande arbetsklimat, hög medicinsk kvalitet och ett gott omhändertagande. Vi jobbar med öppna dörrar gentemot varandra och övrig personal. Veckovisa prestigelösa läkarmöten där vi diskuterar högt och lågt. Våra patienter är listade på namngiven läkare som tar ett helhetsansvar och bokar sina egna planerade patienter. Rimlig patientlista på 1600/heltids doktor. Vid behov erbjuds handledning även för specialister initialt i vår strävan för ett hållbart arbetsliv.

Vi är en fullbemannad, medelstor vårdcentral med ca 12500 listade patienter. Vår enhet består av Husläkarmottagning med basal hemsjukvård och BVC. I läkargruppen arbetar 8 specialister i allmänmedicin och 6 ST-läkare och totalt är vi ca 40 anställda.

Vi har mycket goda resultat i såväl patientenkät som medarbetarenkät, liksom SPUR revisionen (Kvalitet för ST läkare Trollbäckens vårdcentral (lipus.se)) och i vårt omhändertagande av studenter.

Trollbäckens vårdcentral ligger i Tyresö Kommun, 15 minuters bussresa från Gullmarsplan, och är en enhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala vilket är ett krav inom Region Stockholm.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel samt vill arbeta med helhetsansvar för egen patientlista.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och ett professionellt bemötande av både patienter och medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Sedvanligt arbete för specialist i allmänmedicin på en vårdcentral, såsom att självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser i alla olika åldrar.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Deltid men heltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Therese Billberg

Epost: therese.billberg@regionstockholm.se

Facklig företrädare:
Läkarföreningen Gunilla Bergström

Telefon: 072–4514355

Intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstidens slut varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad deltid/heltid
Ort Trollbäcken
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7011
Kontakt
  • Therese Billberg, 08-12339590
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, Läkarföreningen, 072–4514355gunilla.bergstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb