Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst, Heldygnsvårdssektionen

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Vår avdelning 

Avdelning M69 är en psykiatrisk vårdavdelning med inriktning mot behandling av patienter med svåra och akuta psykiatriska symptom, psykiatrisk intensivvårdsavdelning (PIVA). I stort sett alla patienter som vårdas på M69 vårdas med stöd av Lagen om psykiatrisk tvångsvård. Den psykiatriska intensivvården består i att målinriktat hantera agitation, stark ångest, uppvarvning och psykotiska symtom genom ett anpassat och inkluderande bemötande, aktiviteter och läkemedelsbehandling. Avdelningen har totalt 16 vårdplatser och är uppdelade på 6 PIVA-platser och 10 utslussningsplatser. För att arbetet ska löpa på så krävs det att vi aktivt samarbetar över teamgränser, lyfter och uppmuntrar varandra!

 

Arbetsuppgifter

Teamansvarig sjuksköterska för upp till 8 patienter. 
Planerad och akut läkemedelshantering. 
Kontinuerliga psykiatriska bedömningar. 
Stödjande och problemlösande samtal med patienter. 
Medicintekniska uppgifter och specifik omvårdnad. 
Överrapportering till nästkommande arbetspass och informationsöverföring till andra vårdenheter och aktörer. 
Arbetsledande i omvårdnaden, t.ex. följa upp att planerad vård blivit utförd eller prioritera arbetsuppgifter. Kontakt med andra enheter på kliniken för att samarbeta eller lösa problem som uppstår. 
Dokumentation av utfört arbete. 
 
Vi söker en sjuksköterska dagtid, måndag-fredag. I detta uppdrag kommer du att ha en central roll på avdelningen och bistå dina kollegor med att samordna och planera omvårdnadsarbetet.  

Du arbetar aldrig som ensam sjuksköterska dag/kväll, alltid minst 2 sjuksköterskor på varje pass!

 

Vi erbjuder dig 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*
Friskvårdsbidrag 5000 kr/år 
Fri sjukvård 
Möjlighet till rolluppdrag för dig som specialistsjuksköterska med lönetillägg om 2500kr/mån
Kvarstannande-bonus enligt regionens avtal med vårdförbundet
Möjlighet att delta på klinikens måndagsföreläsningar samt regelbundna professionsträffar med klinikens andra sjuksköterskor
Engagerade chefer!


Tjänsten är en tillsvidareanställning dag/kväll med placering måndag till fredag dagtid under ett år.

 

Vem söker vi

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Du är en lyhörd och ansvarstagande person som växer i teamarbete. Har ett genuint intresse för akut psykiatrisk vård med patienten i fokus. Du har ett respektfullt bemötande både mot patienter, deras anhöriga samt kollegor. 

Du behöver inte vara fullärd, men vill utvecklas som person och i din profession. Som trivs med att arbeta i ett växlande tempo, har ett sinne för struktur i arbetet och är flexibel och noggrann. Du är observant och ser var dina insatser behövs.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7006
Kontakt
  • Anders Lundkvist, +46724570739
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Lena.elfstrom@sll.se.Tel:08-12340490
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Tillbaka till lediga jobb