Vi söker dig, legitimerad arbetsterapeut, som vill arbeta i team med engagerade kollegor. Du kanske vill öka din erfarenhet inom neurologi eller vill du utvecklas genom ett fritt men ansvarsfullt arbetssätt?

Ett Neuroteam består av professionerna fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och kurator. Teamet för Järfälla/Upplands-Bro består av 6 personer och utgår ifrån Jakobsberg. Teamet för Solna/Sundbyberg/Sollentuna består av 9 personer och utgår ifrån Solna. Båda teamen söker nu arbetsterapeut på grund av föräldraledighet och pensionsavgång, planen är att starta i Järfälla/Upplands-Bro teamet för att sedan gå över till Solna teamet under slutet av vårterminen.

Neuroteamet är en länk i vårdkedjan för patienter med stroke, nyförvärvade hjärnskador och andra neurologiska diagnoser efter utskrivning från slutenvården. I teamet arbetar man tätt tillsammans och sätter upp gemensamma mål ihop med patienten i form av rehabiliteringsplaner. Arbetssättet är patientcentrerat och alla i teamet bidrar med sin specifika kunskap för att patienten ska ha förutsättningar att nå sina mål. Rehabilitering sker framför allt i patientens hem och dess närmiljö men även på mottagning individuellt och i grupp, vi kan även arbeta med videobesök. Här kan du läsa mer om oss: . ,

Arbetsuppgifter: 

Som arbetsterapeut får du möjlighet att arbeta aktivitetsbaserat i patienternas hem både med ADL och kognition. Du arbetar också med bostadsanpassning och hjälpmedelsförskrivning samt handträning.

Låter det som en intressant möjlighet? Sök tjänsten och berätta om dig, så berättar vi mer om oss!

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, Heltid, deltid kan diskuteras/ enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:

Leg. arbetsterapeut. Erfarenhet av neurologisk rehabilitering eller medicinsk rehabilitering är meriterande. B-körkort.

Personliga egenskaper:

Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och kunna arbeta både nära andra teammedlemmar och självständigt. Vi ser gärna att du är en problemlösare och att du är flexibel med planering. Du får gärna vara intresserad av vidareutveckling och har intresse för att förbättra verksamheten utifrån nya krav och förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Eftersom vi arbetar mycket i patientens hem måste man klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för tobakslukt.

För mer information om tjänsten

Enhetschef Järfälla Johanna Elnäs: 08-12345604

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6775
Kontakt
  • Johanna Elnäs, 08-12345604
Facklig företrädare
  • Ayse Tas, Sveriges Arbetsterapeuter, 08-12339079
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb