Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk avdelning Gubbängen

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

Om psykiatrisk avdelning Gubbängen

Psykiatrisk avdelningen i Gubbängen är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning på affektiva tillstånd, ångest och personlighetssyndrom. Avdelningen har 21 vårdplatser och den genomsnittliga vårdtiden är 13 dygn. På avdelningen vårdas både patienter frivilligt och enligt psykiatrisk tvångsvård (LPT). På avdelningen arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, kurator, medicinsk sekreterare och läkare tillsammans. Genom ett empatiskt förhållningsätt kombinerat med kunskap och engagemang vill vi vara ett stöd för våra patienter att hitta hoppet och påbörja resan mot återhämtning.

Vår avdelning i Gubbängen har en egen trädgård och de allra flesta patienter har ett eget rum.

Avdelningen ligger centralt men ändå avskilt -endast tre minuters promenad från tunnelbanan

Ditt arbete som sjuksköterska

Som sjuksköterska på avdelningen tar du hand om och leder den psykiatriska och somatiska omvårdnaden. Du har mycket kontakt med vårdgrannar och närstående. Du arbetar med arbetsuppgifter i form av medicinutdelning och dokumentation i journalsystemet TakeCare. 

Om du har en specialistsjuksköterskeexamen med inriktning psykiatri finns det möjlighet att tillsammans med enhetschef ansvara och utveckla något av följande områden: läkemedelshantering, dokumentation, integrerat öppen och heldygnsvårdsansvar, huvudhandledare för sjuksköterskestudenter eller som patient och närståendesamordnare.


Våra förväntningar på dig

Vi letar efter dig som växer i samarbete med andra och har en förmåga att möta patienter med psykisk ohälsa och vill vara med och utveckla vår avdelning. Du har en empatisk förmåga som speglas i en nyfikenhet och öppenhet för nya människor och du är respektfull. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Även du som är nyutexaminerad sjuksköterska är välkommen att söka tjänsten. Vi erbjuder anpassat introduktionsprogram för just dig.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Individanpassad inskolning
  • Möjlighet till utvecklingsarbete
  • Kompetensutveckling
  • Flextid
  • Friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kronor
  • Fri sjukvård
  • Gratis parkering

 

Tjänsterna är tillsvidareanställning, heltid, dag- och kvällsschema samt en nattjänst. Som sjuksköterska arbetar du 2 helger av 5.

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling. Om man tar ansvar för något speciellt område kommer vi erbjuda 2-3 administrativa dagar per 5 veckorsperiod för att få tid för tid utveckling i inom detta område.

Vi arbetar tvärprofessionellt i team för att våra patienter ska få en så bra vård som möjligt. 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*.Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 31 december 2023. Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6737
Kontakt
  • Valentina Kolpakova, 0706376121
  • Susanne Törngren, 08-12341601
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb