Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård, Primärvård

Vill du ha ett självständigt och varierat arbete? Söker du möjlighet att utvecklas både
yrkesmässigt och personligt? Välkommen då till vårt härliga gäng.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. En arbetsplats med goda arbetsvillkor, individanpassad introduktion, trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang. Du kommer under handledning självständigt arbeta med såväl akuta som planerade patienter samt egna återbesök. Du blir en del av vårt väl fungerande läkarteam som består av Allmänspecialister, ST läkare och AT läkare.

 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du har behörighet att verka inom svensk sjukvård och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Norrtälje Norra vårdcentral har drygt 14 000 listade patienter och vi är cirka 35 anställda. Vi finns i den vackra äldre sjukhusbyggnaden med närhet till sjukhusets mottagningar, röntgen och apotek.

Hos oss får du trevliga kollegor med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi är en stabil arbetsgrupp som präglas av ett gott arbetsklimat. Hos oss finns diabetesmottagning, hjärtsvikt/hypertonimottagning, Astma-/Kol-mottagning, äldremottagning samt sömnmottagning. På vårdcentralen finns även ett rehabteam med 2 psykologer.

Vårdcentralerna i Tiohundra ingår i samma verksamhetsområde som Norrtälje sjukhus. Inom verksamhetsområdet finns flera vårdcentraler. Vi samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor både mot sjukhuset och andra verksamheter inom bolaget.

Tiohundra har i uppdrag att driva Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Här pågår flera spännande projekt.


Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6735
Kontakt
  • Sirpa Hammar, 08-12328701
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-07
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb