Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård, Primärvård

Vill du ha ett självständigt och varierat arbete? Söker du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och personligt? Då är vi arbetsplatsen för dig! Är du astma/Kol-sjuksköterska kan vi erbjuda dig möjlighet till egen mottagning inom ditt specialområde.

Om tjänsten
På vårdcentralen arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara på varandras kompetenser. Det medför att vi på ett bra sätt kan möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. I arbetsuppgifterna ingår telefonrådgivning, mottagningsarbete samt arbete på lättakuten.


Vi erbjuder bland annat:
- Friskvårdsbidrag på 5000kr.
- 6 % av månadslönen till din tjänstepension.
- Partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år.


Läs mer om våra förmåner här!

Hos oss finns diabetesmottagning, hjärtsvikt/hypertonimottagning, Astma-/Kol-mottagning,
äldremottagning samt sömnmottagning. Vi dokumenterar i TakeCare.

Om dig
Vi söker nu dig som är sjuksköterska med några års vana av mottagningsarbete. Som person är du
bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel och kan hantera växlingar i arbetstempot då ingen dag är den andra lik. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete. Vi ser gärna att du har ett driv och nytänk samt en vilja till att bidra och förändra. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss
Norrtälje Norra vårdcentral har drygt 15 000 listade patienter och vi är cirka 35 anställda. Vi finns i den vackra äldre sjukhusbyggnaden med närhet till sjukhusets mottagningar, röntgen och apotek. Tiohundra har i uppdrag att driva Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Här pågår flera spännande projekt.

Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra. Tiohundra har i uppdrag att driva Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktiviteten inom primärvården. Här pågår ständigt spännande projekt.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje stad
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6732
Kontakt
  • Sirpa Hammar, 08-12328701
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-07
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb