Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandhygienist till Täby kyrkby. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag

Som tandhygienist hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken ligger i hjärtat av Täby kyrkby, med mycket god närhet till både buss och tåg. Om du har bil, når du oss lättast via Norrortsleden. På vår klinik bedriver vi allmäntandvård på fyra behandlingsrum och vi är tre tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist. Vi är ett trevligt och kompetent gäng av medarbetare som trivs tillsammans och som utvecklar och hjälper varandra!

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandhygienist med god erfarenhet. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

  • Att få handleda nyutexaminerade tandhygienister mot ett extra arvode.
  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: klinikchef och nischtandhygienist.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag på 5 000 kr och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 4 oktober-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Kerstin Adnell, klinikchef 08-12316190 eller Annika Segerljung, arbetsledare 08-12316189

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Täby kyrkby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6688
Kontakt
  • Kerstin Adnell, 08-12316185
Facklig företrädare
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb