Har du ett intresse och engagemang för pre- och postoperativt omhändertagande? Är du en relationsskapande person som finner glädje och utveckling i att träffa och vårda patienter både innan och efter operation? Då är detta tjänsten för dig!

 

Vi söker:

En specialistsjuksköterska alternativt sjuksköterska med längre erfarenhet inom akutsjukvård/intermediärvård som söker utmaningen i en omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och trivsamma arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ, kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, andra professioner och verksamheter. Vi ser det som en tillgång om du är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete.

 

Vi erbjuder:

  • En tillsvidareanställning 40 timmar/vecka, avdelningen har öppet måndag-torsdag 7.00-19.00, fredagar 7.00-16.00. Stängt helger och röda dagar.
  • En skräddarsydd introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter
  • Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap
  • Flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete såsom omvårdnadsledare, utbildningsledare och kvalitetsutvecklare
  • Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov
  • Vi satsar på kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar. Bland annat har vi flera studiedagar per år, möjligheter till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka.

 

Om oss:

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB är indelad i sex enheter; kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, öron- näsa hals, tandanestesi och dagkirurgi. Vi utför även anestesi på Röntgen, Endoskopin och El-fys. Anestesin bemannar vår postoperativa avdelning på kvinnokliniken, där har vi en dagkirurgisk sektion för våra gynekologiska patienter. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling och samtliga enheter präglas av hög kvalitet och omtanke.

Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap, omtanke och bekräftelse är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi vågar lova att du kommer att känna dig varmt välkommen.

 

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom anestesi/intensivvård/ambulans/akutsjukvård. Alternativt sjuksköterska med mer än fem års erfarenhet inom t.ex. postopvård/intermediärvård

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6678
Kontakt
  • Mattias Frimodig, vårdenhetschef, 08-12358110
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets fackliga expedition, 08-12357070
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb