Psykiatri Nordväst, Verksamhetsgemensam, ST-läkare

Vi söker dig som har ett starkt intresse för psykiatri, är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Vi letar efter medarbetare som vill fortsätta att utveckla kliniken tillsammans med oss. Vi erbjuder dig en bred och innehållsrik utbildning som syftar till att uppfylla Socialstyrelsens målbeskrivning för ST i psykiatri. Det finns även stora möjligheter att tillsammans med studierektor och huvudhandledare anpassa din utbildningsplan efter önskemål och intresse. Förutom extern teoretisk utbildning i form av ST-kurser erbjuder vi även en generös internutbildning för våra ST-läkare.

 

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vi tillhandhåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och heldygnsvård till vuxna. Vi är ca 550 medarbetare som arbetar engagerat för att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Vårt mål är att erbjuda högkvalificerade och evidensbaserade behandlingar till våra patienter och samtidigt skapa en arbetsmiljö som känns trivsam och inspirerande för våra medarbetare. Kollegialitet, erfarenhetsutbyte, öppet klimat, kompetensutveckling och en ständig uppdatering från den psykiatriska forskningen är viktiga faktorer för våra läkare och dessa arbetar vi aktivt med. Vi är en av de mest forskningsinriktade psykiatriska klinikerna i Sverige och det finns möjlighet att kombinera forskningsaktivitet med kliniskt arbete.

 

Arbetsuppgifter:

Alla förekommande arbetsuppgifter för läkare inom psykiatri. I tjänsten ingår jourarbete som så långt som möjligt planeras utifrån önskemål.

 

Kvalifikationer/personliga egenskaper:

Legitimerad läkare, med stort intresse för psykiatrisk vård och ett gott kliniskt omdöme. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete som läkare inom psykiatrin är meriterande. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska språket såväl muntligt som skriftligt, motsvarande nivå C1.

 

Anställningsform/tillträde:

Tillsvidareanställning med målet att uppnå specialistkompetens inom fem år.
Heltid 40tim/v

Övrigt:

Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, flertalet försäkringar och utökat antal semesterdagar för dig över 40 år. Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Vi ser fram emot Din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6604
Kontakt
  • ST-läkarchef, Nikos Minikkidis, 070-2634776
  • ST-studierektor Nina Jovanovic, nina.jovanovic@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Robert Holmqvist, Läkarföreningen, robert.holmqvist@regionstockholm.se
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb