Beroendecentrum Stockholm, Metadonsektionen, Rosenlundsmottagningen

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.

Vi på Beroendecentrum har ett viktigt samhällsuppdrag. Många av våra patienter hör till en av de mest utsatta i samhället. Beroendesjukdomen är något som är omgärdat av stigma, då är det extra viktigt att vi bemöter de patienter som kommer till oss med respekt och värme.

Arbetsplats
Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team på Rosenlundsmottagningen. Mottagningen är en del av Metadonsektionen som erbjuder läkemedelsassisterad behandling för opiatberoende patienter. Våra lokaler ligger centralt på Södermalm med goda kommunikationer.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av mottagningens arbetslag och enhetens ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår journalskrivning i TakeCare, telefonservice, bokningar, remisshantering och registreringar. Även andra administrativa arbetsuppgifter ingår som att assistera enhetschef. Handledning av studenter kan förekomma.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och betydelsefullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som fri sjukvård i öppenvård och friskvårdsbidrag.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid 39,30 tim/vecka, måndag-fredag.

Tillträde enligt överenskommelse

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Meriterande är vana av journalsystemet TakeCare, liksom erfarenhet av arbete vid psykiatrisk öppenvårdsmottagning eller beroendemottagning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett professionellt och positivt förhållningssätt, som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver trivas med teamarbete och ha lätt för att samarbeta. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Du bör även vara öppen för utveckling i arbete och kunna ta egna initiativ. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret vid nyanställning.

Urval och intervjuer sker kontinuerligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6564
Kontakt
  • Dan Wahlbom, enhetschef, 08-12347116
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-08-30
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb