Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd. 161 DS

Söker du nya utmaningar inom psykiatrisk heldygnsvård, är detta arbetsplatsen för dig!                  Vi söker sjuksköterskor med stort medmänskligt engagemang och som vill göra skillnad för våra patienter.
Kvalitet, arbetsmiljö och glädje är viktigt på våra avdelningar.

Vi söker nya sjuksköterskor till två allmänpsykiatriska avdelningar på Danderyds Sjukhus. Avdelningarna har sedan många år ett nära samarbete.

Vi arbetar i team för att ge nära vård och alltid ha patientens fokus. Arbetet på avdelningarna är både spännande, varierande och utvecklande.

Vi erbjuder alla patienter ett samtal om dagen, och har också börjat med samtalsbehandling, KBT i heldygnsvården (ACT). 

Avdelning 131

På avdelningen välkomnas patienter med depression- och ångestproblematik, olika personlighetssyndrom, neuropsykiatriska funktionshinder. Vi arbetar med självvald inläggning (SI). Syftet med SI är att stärka patienternas autonomi och möjlighet att söka heldygnsvård på eget initiativ. Vi har mycket god stämning på avdelningen och strävar efter att våra medarbetare både ska kunna göra ett gott arbete och trivas tillsammans.

Avdelning 161

Vi är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot bipolär sjukdom. Vården sker i samarbete med klinikens specialistmottagning för bipolär sjukdom (Affektiva mottagningen).

Vi kommer under hösten 2023 att påbörja arbete med självvald inläggning (SI).                                På avdelning 161 är vi ett sammansvetsat team som tycker att vårt arbete är omväxlande, utmanande och roligt.

Som anställd hos oss får du 5000 kr/år i friskvårdsersättning, möjlighet till en Friskvårdstimme/vecka, Fri sjukvård upp till högkostnadsskydd, Flextid, Kvarstannandebonus som innefattar flera alternativa förmåner, Dubbel Ob-ersättning vid nattarbete, Tjänstepension, Löneväxling för pensionssparande, samt Individuellt anpassad introduktion.

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr* Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus 

För dig som sjuksköterska kan vi erbjuda att genomföra din specialistutbildning i psykiatri inom ramen för din heltidsanställning. Vi har infört funktionsroller för, detta innebär att du som specialistsjuksköterska har möjlighet att ta uppdrag inom specifika ansvarsområden med fokus på ett långsiktigt strategiskt arbete.

 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid (38:15 tim/v), timanställning.

Kvalifikationer:
Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenheter av psykiatrisk vård och/eller specialistutbildning i psykiatri ses som meriterande men inget krav. Vi är generösa med introduktion som är anpassad till dina individuella behov och förkunskaper.

Personliga egenskaper:
Vi ser att du som sökande är flexibel i hur du prioriterar, planerar och utför dina arbetsuppgifter. Framför allt önskar vi att du är intresserad av psykiatrisk heldygnsvård, samt motiverad till att se till och bemöta våra patienters varierande behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:

Avd 131 Eva Stridh enhetschef 08-123 558 16
Avd 161 biträdande enhetschef Maria Meurling Eklund
Tel:08-123 573 41

 

Varmt välkommen med din ansökan! Ange gärna vilken avdelning du är intresserad av.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6535
Kontakt
  • bitr. enhetschef Maria Meurling Eklund, 0812357341
  • enhetschef, Eva Stridh, 0812355816
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-08-30
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb