Varmt välkommen till VO Kirurgi-Ortopedi-Urologi (KOU)! Här arbetar vi tillsammans för att ge patienterna den bästa vården.

Sektionschef Ortopedi på Södertälje sjukhus: 

Är du intresserad av ledarskap och vill vara med och utveckla och organisera sen ortopediska verksamheten på Södertälje Sjukhus? Då kan du vara den vi söker.

Som sektionschef kommer du ha ansvar för att organisera den Ortopediska verksamheten vilket innefattar personalansvar för ortopediläkarna samt ansvara för att uppnå produktionsmål, hög vårdkvalitet, god arbetsmiljö, hög patientsäkerhet och ekonomi i balans. 

I ditt uppdrag som chef kommer du även ha möjlighet att arbeta kliniskt som läkare. Kliniskt arbete på 50% samt deltagande i jour kan ingå efter överenskommelse. Du kommer ingå i Verksamhetsområdets ledningsgrupp och medverka i övergripande utveckling av verksamheten.

På verksamhetsområdet arbetar ca 80 medarbetare inklusive KOU-mottagningen och endoskopimottagningen. Ca 20 läkare är anställda inom den ortopediska verksamheten. Södertälje Sjukhus är ett av Region Stockholms akutsjukhus och  har ett upptagningsområde på 227 000 invånare. Förutom akut verksamhet finns ledproteskirurgi, fotkirurgi, artroskopisk axelkirurgi och kirurgi på handen. 

Vi bedriver en stor utbildningsverksamhet av ST-, AT- och BT-läkare samt läkarstudenter.

Södertälje Sjukhus är en USV-enhet och inom VO KOU bedrivs aktiv forskning.

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som vill vara med och utveckla ditt ledarskap för att skapa förutsättningar för en god utveckling för både medarbetare och verksamhet.

Som ledare är du beredd att agera och utvecklas utifrån Södertälje sjukhus ledargrund:

Förebild - ”Andra gör som du gör inte som du säger”

Närvarande - ”En ledare ska vara synlig och tillgänglig”

Kommunikativ - ”Ledarskap är kommunikation”

Modig - ”Våga tänka nytt och våga misslyckas. Våga vara tydlig och våga agera”

Förändringsorienterad - ”Förändring är ett tillstånd som ständigt pågår”

Dina kvalifikationer:  

- Legitimerad läkare med specialistbevis inom Ortopedi.

- Erfarenhet av tidigare chefsuppdrag/ledaruppdrag är meriterande.

Anställningsform:  

Grundanställning tillsvidare som specialistläkare. Förordnande som sektionschef 3 år.
Heltid. Anställningsstart efter överenskommelse.

Intervjuer kan ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss från Stockholm. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6489
Kontakt
  • Åsa Elfving, 08-12324118
Publicerat 2023-08-30
Sista ansökningsdag 2023-11-04

Tillbaka till lediga jobb