Tiohundra, Sjukhus och primärvård

Nu söker vårdadministrationen en chefssekreterare till avdelning 4 på Norrtälje sjukhus.

Om tjänsten

Du kommer ha ett nära samarbete med enhetschefen, ansvara för beställningar, inköp, föra mötesanteckningar samt andra administrativa uppdrag och agera som ledningsstöd till både enhetschef och vårdavdelning.

Om du är nyfiken på nya utmaningar och ansvarsområden är detta ett perfekt tillfälle – du kommer tillsammans med enhetschef och kollegor vara ansiktet utåt och delaktig i ett fantastiskt team av olika yrkesprofessioner med omväxlande arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där chefssekreteraruppdraget omfattar 50% och resterande 50% består av andra administrativa göromål. 

Om dig

Du är en nyckelperson på avdelningen som trivs med att hantera många kontaktytor och händelser. För det här uppdraget behöver vi dig som har ett extra gott bemötande och kan koordinera parallella arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta i team lika mycket som att självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du brinner för utveckling- och förbättringsarbete, har en förmåga att se detaljerna likväl som helheten. Du är noggrann och strukturerad.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom hälso- och sjukvård är ett krav.
Erfarenhet av Clockwork, Heroma och Take Care är meriterande.  

Om oss

Vårdadministrationen är en del av Tiohundra som tillhandahåller medicinska sekreterare, chefssekreterare och annan vårdadministrativ personal till både sjukhus och primärvård.

Nu söker vi en chefssekreterare till vårdavdelning 4 på Norrtälje sjukhus som är en medicinsk avdelning. Denna består av cirka 50 stycken medarbetare som alla har professioner såsom undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, sekreterare, fysioterapeuter och logopeder som gemensamt ansvarar för 24 stycken inneliggande patienter. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6319
Kontakt
  • Mia Norling, Enhetschef, 08-12326596
  • Nina Mattsson Spångberg, Biträd Enhetschef, 08-12326560
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb