Psykiatri Södra Stockholm, Jour-bedömnings- och konsultationsenhet

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett föredöme inom svensk psykiatri. Vi arbetar personcentrerat, erbjuder rätt kompetens för patientens behov, betonar tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter god, säker och jämlik vård.

 

Om Psykiatriska Jourmottagningen

Jourmottagningen erbjuder akuta psykiatriska bedömningar och vårdinsatser alla dagar kl. 8-22.  Enheten består av ca 25 medarbetare av olika yrkeskategorier; läkare, sjuksköterskor, mentalskötare och medicinska sekreterare.  Enheten är belägen på Södermalm.

Jourmottagningen har också ansvar för psykiatriska konsultationer på Södersjukhuset där vi genomför akuta psykiatriska bedömningar på somatiska patienter.  

 

Ditt arbete som överläkare

Som specialistläkare/överläkare hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i enhetens olika funktioner. Du kommer jobba både med bedömningar på jourmottagningen och som psykiatrisk konsult på SöS. I jobbet ingår också att vara bakjour dagtid till ST-läkare och underläkare på jourmottagningen. Jourarbete efter överenskommelse.

 

Våra förväntningar på dig

Vi söker en specialistläkare i psykiatri med intresse av att aktivt bidra till verksamhetens utveckling. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan möta varierande behov. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är erfarenhet av akuta psykiatriska bedömningar.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, 40 h/vecka.

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

 

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6296
Kontakt
  • Anders Quaglia, 08-12341128
Facklig företrädare
  • Feben Birhade,, Läkarföreningen, 08-12352950
Publicerat 2023-08-22
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb