Folktandvården Stockholm

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Folktandvården Stockholm söker en Specialisttandläkare i oral protetik till Eastmaninstitutet

Ta chansen att söka vår övertandläkartjänst i oral protetik på Eastmaninstitutet. Som specialisttandläkare hos oss ger vi dig möjlighet att göra skillnad, utvecklas i din yrkesroll och bli en del av framtidens spetskompetens inom tandvård.

Eastmaninstitutet är Folktandvården Stockholms specialisttandvårdshus med cirka 250 medarbetare och här finns alla specialiteter representerade. Det är en dynamisk och multidisciplinär miljö där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och forskning. Vi finns i ett renoverat kulturhus ett stenkast från vackra Vasaparken, nära Odenplan i centrala Stockholm.

Uppdraget
Vi erbjuder dig en professionell, trivsam och social arbetsplats med många kollegor från samtliga specialiteter.

På avdelningen för oral protetik arbetar finns idag drygt 30 kompetenta medarbetare och vi har ett jämnt och högt inflöde av nya remisser. Du kommer att ha stora möjligheter till multidisciplinärt samarbete och arbeta på en klinik som värdesätter kliniskt arbete högt. Hos oss behandlar vi både ungdomar och vuxna från hela Stockholmsregionen i ett brett vårdpanorama, där vi strävar mot ett helt digitaliserat och högteknologiskt arbetssätt. Anställningen är utvecklande och stimulerande där din kliniska kompetens är avgörande för att kunna möta de mest komplexa krav som tandvården och patienterna ställer. Din kompetens vilar på en bred akademisk och pedagogisk helhetssyn, där du också är med och handleder kommande specialister och vägleder allmäntandvårdens tandläkare via digitala konsultationer.

Din bakgrund

  • Du är specialisttandläkare i Oral protetik, med intresse för utveckling av det kliniska, patientnära arbetet.
  • Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Du ska också ha bra samarbetsförmåga och vara en engagerad kollega som gärna delar med dig av dina kunskaper.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och mest professionella tandvårdsnätverk.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel/deltid med tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Urval kan komma att ske löpande. Tack på förhand för att du bifogar intyg på din specialistexamen. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober-2023

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Maria George, klinikchef, tel. 08- 123 167 42
Fariba Nejabat, arbetsledare, tel. 08-123 156 40

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-40tim/v
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6178
Kontakt
  • Maria George, 08-12316742
Publicerat 2023-08-18
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb