Tiohundra

Har du svensk läkarlegitimation och siktet inställt på ST i allmänmedicin - välkommen till Norrtälje södra vårdcentral! Besök oss gärna på vårat instagramkonto @sodravardcentralen och få en inblick i vår vardag.

Om tjänsten

Vi söker nu en ST-läkare med placering i centrala Norrtälje invid Norrtälje sjukhus.

Som ST-läkare inom primärvården i Tiohundra erbjuds du en flexibel arbetsmiljö. Vi har tidigare vunnit pris för innovativa och effektiva arbetssätt som höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare.

Vi erbjuder utbildningsdagar lokalt, utöver egen studietid och gemensamma utbildningar med ST-forum Nordost inom Region Stockholm.

Vi har en trevlig stämning i arbetsgruppen. Som ST-läkare hos oss kommer du även snabbt att märka av den täta och personliga kontakten med såväl specialisterna på Norrtälje sjukhus som personalen på de övriga vårdcentralerna.

Arbetar du hos oss finns möjlighet till både flexibla arbetstider och viss del distansarbete. Du ges också möjlighet till eget inflytande över din tidbok. Tjänsten är på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder:
- Anställningsvillkor samt övertidsersättning enligt kollektivavtal
- Flexibel/individuellt anpassad tjänst
- Schemalagd intern fortbildning
- Extern fortbildning 
- Flexibla lösningar vid pendling
- Möjlighet till forskning inom ramen för akademisk vårdcentral
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag på 5000 kr
- 6% av månadslönen till din tjänstepension.

Läs mer: Förmåner | Vårdbolaget Tiohundra

Om dig

Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicin. Tjänsten kräver goda språkkunskaper i svenska, minst motsvarande C1-nivå. Vi värdesätter laganda, samt förmågan och viljan att ta egna initiativ. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Norrtälje Södra vårdcentral har drygt 10 100 listade patienter och här arbetar cirka 30 medarbetare. Vårdcentralen är belägen i centrala Norrtälje.  

På vårdcentralen får du kollegor med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi är en stabil personalgrupp med bred kompetens som präglas av ett gott arbetsklimat och samarbete över yrkesgränserna.  Hos oss finns diabetessjuksköterska, hjärtsviktssjuksköterska, astma/KOL-mottagning och en Äldremottagning. Tack vare vår glesbygd är vi i framkant gällande digitala besök. På vårdcentralen finns dessutom ett rehabteam med kurator och psykolog samt rehabiliteringskordinator.

Alla personalkategorier är engagerade i studenthandledning på ett eller annat sätt, något vi tror bidrar till att vi många gånger har fått toppbetyg av våra läkarkandidater. Ett gott betyg är att våra ST-läkare valt att stanna hos oss - något vi är mycket stolta över!

Vårdcentralerna i Tiohundra ingår i samma verksamhetsområde som Norrtälje sjukhus. Inom verksamhetsområdet finns flera vårdcentraler. Vi samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor både mot sjukhuset och andra verksamheter inom bolaget.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5007
Kontakt
  • Lena Gardell, Enhetschef, 08-12328827
  • Therese Gulbrandsen, Tf. Enhetschef, 08-12328328
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb