Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Om tjänsten
Vi söker dig som vill ingå i arbetslaget på Månens korttidshem. Här erbjuds du ett självständigt arbete med stort ansvar. Ditt uppdrag är att med struktur och individuella lösningar skapa trygghet i våra verksamheter samt ge barnen och ungdomarna goda förutsättningar till trivsel och meningsfullhet.  

Ungdomarna behöver ditt stöd i sin vardag och goda rutiner och tydlig struktur är viktiga redskap i vårt arbete. Vi lägger stort fokus på att vägleda och stärka varje individs förmåga till ett självständigt liv. Du behöver vara trygg i att arbeta självständigt. 

Du ingår i en arbetsgrupp där kollegialt stöd är viktigt och där det krävs en god samarbetsförmåga. Vi arbetar också i nära samverkan med nätverk och andra instanser inom hälso- och sjukvård, här förväntar vi oss att du är delaktig.

Om dig
Du har ett genuint engagemang och vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning mot funktionsnedsättning eller likvärdig erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande samt erfarenhet av personer med autism eller andra neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF). 

Du har grundläggande datorkunskaper och körkort är meriterande.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss
Verksamhetsområdet Funktionsstöd och Service vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Inom verksamhetsområdets barnverksamheter finns Sommarkollo, boenden för barn, korttidsboende och fritidsverksamhet. Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete där fokus ligger på att främja individens förutsättningar. Vi erbjuder dig att få vara med i verksamhetens olika utvecklingsfaser.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 


Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde omgående
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4850
Kontakt
  • Sussie Andersson, enhetschef, 08-12327444
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, 0176-10100
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-07-01

Tillbaka till lediga jobb