S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Klinik 1, Ögonplastik

Vill du ha omväxlande arbetsuppgifter både på operationssal och mottagningsarbete med god möjlighet att följa patienten både före, under och efter operationen? Vi söker nu en ny medarbetare till vårt härliga team där vi samarbetar mellan yrkeskategorier med patienten i fokus.

Om oss

På ögonplastikmottagningen finns en samlad verksamhet med både operationssalar och mottagning. Det ger en god möjlighet att följa patienten både före, under och efter kirurgi. Våra patienter opereras i lokal anestesi vilket ger oss god patientkontakt. Vi arbetar i ett team med operations/ögonsjuksköterskor, undersköterskor och läkare, där vi växlar mellan de olika arbetsuppgifterna.

Om tjänsten

I arbetet ingår både operations- och mottagningsarbete. Egen mottagning, telefonrådgivning och assistans på läkarmottagningen varvas med arbete på operation. Vi bedriver högspecialiserad vård i dagkirurgi med vakna patienter, vilket leder till god patientkontakt. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och löpande utbildning. Vi arbetar dagtid måndag - fredag, med 40 timmars arbetsvecka.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med vidareutbildning i operations- eller ögonsjukvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill arbeta i en mindre grupp. Du har en god samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet är också egenskaper som är viktiga. Vi värdesätter att du är en positiv person som bidrar till ett bra arbetsklimat.

Villkor

40 timmars arbetsvecka måndag till fredag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt. Tillträde efter överenskommelse.

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4818
Kontakt
  • Gunilla Landstedt, 08-12323246
  • Karina Gustavsson, 08-12323038
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-07-02

Tillbaka till lediga jobb