Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Nordväst

Solna Sundbyberg psykiatriska mottagning (SSPM) är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till alla personer över 18 år, folkbokförda i Stockholms län som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen ingår i Psykiatri Nordväst, en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Vår mottagningen är en trevlig arbetsplats med hög kompetens i fina lokaler på anrika Karolinska, Norra området i Solna. I samma byggnad finns även flera andra av sektionens andra mottagningar såsom Affektiva mottagningen, Borderlineenheten, Ångestenheten samt Mobila Akutenheten. På mottagningen är vi uppdelade i tre behandlingsteam samt ett neuropsykiatriskt team. Vi hjälper främst patienter med affektiva sjukdomar, ångestsjukdomar, personlighetsstörningar och neuropsykiatriska (NP) funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud. Vi samverkar med heldygnsvården vid Danderyds och S:t Görans sjukhus samt med vår mobila akutenhet.

Vi söker nu en leg. psykolog för kliniskt arbete. Våra team arbetar i enlighet med processkartor vilket bland annat inkluderar bedömningar och utredningar, psykoedukativa grupper och psykologiska behandlingsinsatser, liksom farmakologisk behandling och arbetsrehabilitering. Hos oss arbetar sjuksköterskor, psykologer, kurator, medicinska sekreterare och läkare. Det finns inarbetade arbetssätt och rutiner som gör ditt uppdrag tydligt. Vi bedriver systematiskt kvalitetsförbättringsarbete och utvecklar ständigt rutiner vid behov av förbättring.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten är framförallt placerad i ett av våra basteam där du jobbar med sedvanliga psykologuppgifter så som psykologisk behandling i grupp och individuellt, basbedömning med hjälp av t ex MINI eller SCID-II, screening för neuropsykiatrisk problematik. Vid intresse och kompentens inom området för neuropsykiatrisk utredning är det möjligt att även göra neuropsykiatriska utredningar även om tonvikten av tjänsten är i basteam. Vi bedriver även suicidpreventionssamtal och psykoedukativa insatser. På mottagningen har vi ett teamsamarbete med veckovisa teammöten där du träffar teamkollegor från all professionerna. Du samarbetar även med sektionens andra mottagningar och vårdgrannar för att få till en bra vårdplanering för patienterna.

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård, gärna på en allmänpsykiatrisk mottagning så som vår.

Personliga egenskaper:
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, god samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid (40:00 tim/v.) med tillträde enligt överenskommelse.

 

Övrig information:
Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, tjänstepension, flertalet försäkringar samt utökad semester efter 40 år.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Vi tillämpar enligt lag kontroll mot polisens belastnings- och misstankeregister före beslut om anställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av tf enhetschef Sandra Åstradsson 08-12368132

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på: www.psykiatrinordvast.se Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4676
Kontakt
  • Sandra Åstradsson, 0812368132
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, 08-12340484
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-08

Tillbaka till lediga jobb