Tiohundra AB, BUFPH, BUP

Om tjänsten

I arbetet ingår nära samarbete med framför allt läkarna på BUP-mottagningen, men också med övriga behandlare såsom psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, psykoterapeuter etc. Exempel är samarbete runt barn med neuropsykiatriska problem, uppföljning av läkemedelsbehandling, samtal med barn, ungdomar och deras föräldrar. I arbetet ingår också telefonrådgivning. Telefonrådgivning till föräldrar som har barn som medicineras på mottagningen men också telefonrådgivning för mottagande av nya patienter till BUP eller hänvisning till annan instans. Övriga uppgifter kan vara att framöver hålla i barn- och föräldragrupper samt att delta i nätverk med relevanta vårdgrannar.

Ovanstående förutsätter intresse för barn och deras utveckling samt intresse för neuropsykiatriska frågeställningar.

Om dig

Du behöver vara utbildad  och legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom alternativt psykiatri. Ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar och deras föräldrar. Meriterande är erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar.

Vi arbetar i en organisation där gott bemötande och delaktighet står i fokus. Stor vikt läggs därför vid förmåga att skapa goda relationer samt vilja och förmåga att samarbeta i det vardagliga teamarbetet och i mötet med patienter och deras familjer. Arbetet kräver både god samarbetsförmåga och självständighet.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Norrtälje BUP är en spännande arbetsplats med ett dynamiskt samarbete inom verksamhetsområdet Barn, ungdom, psykiatri och habilitering och gentemot andra verksamheter inom kommunen. Mottagningen består av cirka 35 medarbetare: Psykologer, socionomer, barnpsykiatriker, sjuksköterska, specialpedagog och sekreterare. Till enheten hör också den familjeinriktade verksamheten Kärnan för de yngsta barnen 0-6 år.

Vår utgångspunkt i arbetet är familjen, individen och nätverket. Vi arbetar med flera psykologiska behandlingsmodeller för målgruppen 0-18 år. Den medicinska behandlingen och uppföljningen är såklart i fokus för en sjuksköterska men i övrigt finns behandlingsinsatser med olika inriktningar; familje-, psykodynamisk-, kognitiv- och KBT-inriktat. Utrednings- och behandlingsarbete med neuropsykiatrisk frågeställning har vuxit de senaste åren och är därav ett viktigt arbete. Vi erbjuder även gruppverksamheter av skilda slag.

Inom vårdbolaget TioHundra värderas samverkan högt och vi har närhet till varandra. 

BUP ingår som en enhet i Familjens Hus tillsammans med BVC, barnmorskemottagning, samtalsmottagning (första linjens barnpsykiatri), barnhabilitering, samt öppen förskola. Nära samverkan med kommunens elevhälsa sker. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4660
Kontakt
  • Sophie Lindberg, Verksamhetschef, 08-12326301
  • Ulf Mårdberg, Enhetschef, 08-12327420
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-07-24
Sista ansökningsdag 2023-08-28

Tillbaka till lediga jobb