Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Klappar ditt hjärta för service? Nu söker vi dig som vill vara med och driva och leda Folktandvården Kungsängens reception!

Ditt uppdrag
Nu har du möjlighet, att tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för att alla våra kunder som går in igenom vår entré känner sig välkomna och trygga. I din roll säkerställer du att kundens väg från första kontakt till avslutad behandling håller den högsta möjliga servicenivån. Ditt fokus kommer att vara receptionen men det kan förekomma assistans och sterilarbete. 

Kliniken har nio behandlingsrum och ligger i centrala Kungsängen och vi är cirka 24 medarbetare. Pendeltåg och buss finns inom gångavstånd. Vi har flera olika kompetenser på kliniken och en härlig gemenskap, där vi varje dag utvecklas och lär av varandra.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med erfarenhet. Ett plus är också om du tidigare har arbetat med receptionsarbete och andra servicearbeten. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift, och du har även goda kunskaper i engelska språket, framförallt i tal.

Som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kundservice och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till våra kunder

Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 18 juni-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Åsa Bergh, klinikchef, 08-123 153 50 eller arbetsledare Aida Abdureshid, 08-123 163 31

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Kungsängen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4589
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, Vision , 0812316696
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb