Norra Stockholms psykiatri, Mott affektiva sjukdomar I St Eriksplan


Mottagning för affektiva sjukdomar I, en del av Norra Stockholms psykiatri, söker nu en psykiatrisjuksköterska till vår mottagning som är placerad vid S:t Eriksplan.

Beskrivning

Enheten är en öppenvårdsmottagning som ansvarar för att utreda och behandla patienter med affektiva sjukdomar, med fokus på patienter med bipolär sjukdom, typ 1. Hos oss arbetar cirka 23 medarbetare som är uppdelade på två team utifrån yrkeskategorierna specialistläkare, psykologer, sjuksköterskor, arbetsterapeut och kuratorer. Det är en välfungerande och stabil mottagning med god stämning i personalgruppen. I samma hus på Atlasområdet sitter även andra högspecialiserade öppenvårdsmottagningar som tillhör NSP, närheten till dessa möjliggör gott samarbete mottagningarna emellan.

Vi önskar och har behov av dig som kan arbeta heltid, tillsvidare och bli en del i vår gemenskap!Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att ta ett övergripande ansvar för samordning av insatser för de patienter du är kontaktperson för. Tät samverkan med patientansvarig läkare och med övriga kollegor på enheten, anhöriga/närstående, andra myndigheter och vårdgivare är också en viktig del av arbetet.

Du administrerar en del läkemedel, planerar för provtagning, uppföljning av behandling, stödkontakter, vårdplanering, och du delar i kollegiet på uppgiften att sitta i rådgivningstelefonen och fördela ärenden i 1177.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri alternativt längre erfarenhet av specialistpsykiatrisk vård i öppenvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med patienter med bipolär sjukdom.

Goda datorkunskaper är ett krav. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både i team och självständigt, du tar eget ansvar för ditt arbete. Patientgruppen är av intresse för dig och du är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter varierande behov. Vi värdesätter intresse av utvecklingsarbete, varierande erfarenhet och bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Villkor

Heltid, tillsvidareanställning, omgående/tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi erbjuder också:

Kompetensutveckling Fri sjukvård i öppenvård Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag (5000 kr/år) Flextid


Övrig information

Information om tjänsten lämnas av:

Frida Hedman, Enhetschef: frida.hedman@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4581
Kontakt
  • Frida Hedman, 08-12348759
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb