Tallhöjdens vårdcentral är belägen i Södertälje. Området består av en blandad befolkning med alltifrån små barn till en äldre generation. Tallhöjdens vårdcentral är en välfungerande arbetsplats och medarbetarna är vår styrka. Vi är nytänkande och arbetar med att ständigt fortsätta förbättra oss. Vi skapar tillsammans vår arbetsplats och vi har patientens fokus i alla lägen. 


Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård, hög tillgänglighet och ett vänligt bemötande.  Patientsäkerhet och kvalitet är något vi arbetar med hela tiden. Tallhöjdens vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Hos oss arbetar sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare och hemsjukvårdspersonal. Vi har en öppen dialog och nära till teamarbete i all patientkontakt.

Som anställd hos oss finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. En trevlig arbetsplats och stimulerande arbetsmiljö. Vi tillämpar flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att inom givna ramar påverka dina arbetstider.
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du vissa förmåner t.ex fri sjukvård, friskvårdsbidrag, avtalspension, möjlighet till löneväxling samt försäkringar.

Tallhöjdens vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete som medarbetare i vårt psykosociala team. 

Arbetsuppgifter

Vi är första kontakten för patienter med psykisk ohälsa i alla åldrar för att få hjälp. Arbetet innefattar utredning, bedömning och behandling i form av krisstöd och olika typer av samtal. Som behandlare ska du kunna identifiera de sociala och psykosociala faktorerna som kan ligga till grund för psykisk ohälsa och även kunna samverka med andra aktörer. 

Kvalifikationer

Legitimerad Hälso- och Sjukvårdskurator eller Socionom med grundutbildning (steg 1) eller legitimerad psykolog.
Vi söker dig som är självständig och flexibel och som har god förmåga till samarbete och samverkan med andra yrkesgrupper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning deltid 80%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Varmt välkommen med din ansökan, intervjuer sker kontinuerligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-80 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4153
Kontakt
  • Ulrika Graan Verksamhetschef, 0725567369
  • Haneen Al-Jalo, 0704844113
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
  • Gunilla Wurtzel Akademikerförbundet SSR, 08-12340487
Publicerat 2023-05-04
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb