Är du sjuksköterska och intresserad av specialistutbildning inom operationssjukvård?
Välkommen till Södertälje sjukhus! 

2023-09-01 startar ett förberedande specialistprogram för dig som funderar på att utbilda dig till operationssjuksköterska. Södertälje sjukhus är det lilla sjukhuset med stort hjärta. Här blir du en del av en kompetent medarbetargrupp med närvarande chefer.  

Förberedande specialistprogram inom operation på Södertälje sjukhus:  

Programmet är utformat så att du som sjuksköterska får en god inblick i vad yrket som operationssjuksköterska innebär. Du får grundläggande kunskaper inom arbetet på operationssalen varvat med workshops och teoretisk anknytning till yrket. Du får träna på praktiska moment som operationssjuksköterska på vårt kliniska träningscenter, som vi tror kommer leda till en ökad grundtrygghet inom din nya yrkesroll. 

Hos oss på Södertälje sjukhus får du glädjen av att arbeta på vår moderna operationsavdelning med tryggheten att redan innan påbörjade specialistutbildning kommit in i vår fantastiska personalgrupp. När du är klar med din specialistutbildning fortsätter du din anställning hos oss med fortsatt mentorskap. 

Dina personliga egenskaper:  

Vi ser att du har ett stort intresse för arbete inom operationssjukvård och trivs med att arbeta i team. Du ska ha ambitionen att vidareutbilda dig till operationssjuksköterska och att söka utbildning med start vintern 2024.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom hälso- och sjukvård, med minst 1 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, dagtid, som allmänsjuksköterska, samt betald specialistutbildning inom operationsutbildning. 

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag, tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.  Vi har också obligatoriska studiedagar för hela personalgruppen några gånger per termin.

För att din ansökan ska vara komplett ska du bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3531
Kontakt
  • Anna-Karin Jonsson-Sihlén, 08-12325511
  • Maj Brand, 08-12325945
  • John Gerdin, 08-12325166
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12324000
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb