Avancerad sjukvård i hemmet, ASIH Stockholm Södra

ASIH Stockholm Södra söker undersköterska sommarvikarier, erbjudande till dig som sjuksköterskestudent som går termin 4 eller 5.

Under sommaren önskar vi vikarier för undersköterskor till ASIH team Vi erbjuder dig som studerar till sjuksköterska en unik chans att arbetar med några av de arbetsuppgifter som är utmanande i ditt blivande yrke som sjuksköterska dvs, prioritera, arbeta självständigt, ta egna beslut. Du har alltid stöd av ett team av kompetenta och erfarna sjuksköterskor/distriktsköterskor på alla dina pass.

Avancerad sjukvård i hemmet (ASIH) vårdar kurativa patienter med olika diagnoser, multisjuka äldre samt palliativa patienter med cancer samt medicinska grundsjukdomar som KOL, hjärtsvikt, ALS.

ASIH Stockholm Södra har lokaler på Nacka närsjukhus, Långbro park i Fruängen, Handen och Huddinge.

Hos oss arbetar vi med personcentrerad vård och vårt fokus är att skapa trygghet dygnet runt för patienten och dess närstående genom hög tillgänglighet, delaktighet och kontinuitet. Vår värdegrund vilar på patientmötet, delaktigt medarbetarskap och ledarskap samt arbetsglädje. Vi arbetar i multiprofessionella team och har arbetssätt som främjar god kvalitet och hög säkerhet för både patient och medarbetare. Inom verksamheten bedrivs forskning, utbildning och utveckling inom olika områden. Vi har hög akademisk kompetens inom alla professioner och strukturerade kompetensutvecklingsplaner.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska i ASIH åker du själv hem till patienter och utför olika arbetsuppgifter som t ex provtagningar, avancerade såromläggningar, läkemedelsadministration (delegerade uppgifter) samt ge stöd till patienter och närstående i kris.

Anställningsform
Sommarvikariat. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterskestudent termin 4 eller 5 och intresse för palliativ vård inom avancerad hemsjukvård.

Har du tidigare erfarenheter som undersköterska är det meriterande. Du behöver känna dig trygg i att arbeta självständigt, då du kommer att åka på besök självständigt och fatta egna beslut och vara kreativ.


Körkort är ett krav.

 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde juni
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3051
Kontakt
  • IngaLill Nilzon, 076-0501846
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-27

Tillbaka till lediga jobb