Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Är du en stabil och trygg person som letar sommarvikariat? Klinisk Patologi och Cancerdiagnostik i Solna är en av Sveriges största patologiverksamheter och letar du efter en sommarvikarie. 

Vi erbjuder

Vår verksamhet finns på Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Karolinska sjukhuset i Huddinge samt i Solna. Vi är Nordens största patologilaboratorium med omkring 400 anställda varav cirka 150 arbetar i Solna.

Vi på Klinisk Patologi och Cancerdiagnostik erbjuder nu möjligheten att söka ett sommarvikariat som laboratoriebiträde på Bårhus Solna. 

Om tjänsten

Inom Klinisk Patologi och Cancerdiagnostik studerar vi vävnad och celler för att utreda och diagnostisera sjukdomar där alla våra medarbetare är en viktig del i kedjan. Vårt arbete har en avgörande betydelse för att bedöma sjukdomsutveckling och planera behandling för patienten. Klinisk Patologi och Cancerdiagnostik i Solna är en av Sveriges största patologiverksamheter och antalet olikartade fall och dess grad av komplexitet är mycket stor. 

Som laboratoriebiträde på bårhuset arbetar du med omhändertagandet av avlidna som inkommer till bårhuset. Du kommer att ingå i en trivsam arbetsgrupp på fyra personer. I arbetet ingår bland annat visningar samt en hel del administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten i fråga är på heltid. Vi arbetar dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid. 

Vi söker dig som

  • Är lugn och kontrollerad i stressade eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker.
  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
  • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Kvalifikationer

Krav:

  • Gymnasieutbildning

Meriterande:

  • Tidigare praktisk erfarenhet av omhändertagande av avlidna.
  • God administrativ vana.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 8 veckor under v 25 - v 33.
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3027
Kontakt
  • Louise Nordenborg, 0702498455
Facklig företrädare
  • Kommunal , kommunal.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-30
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb