Hälso-och sjukvårdsförvaltningen, Närsjukvård, Allmänmedicin

Vi söker efter vår nya ekonomiassistent och administratör. Har du erfarenhet av administrativt arbete och trivs med att ta eget ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Om oss

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Region Stockholm ansvarar för att länets invånare erbjuds en god hälso- och sjukvård. Avdelningen närsjukvård består av fem avtalsenheter och en stab. Avdelningens uppdrag är huvudsakligen att bidra till vårdens utveckling samt handläggning i samband med upphandlingar och uppföljning av vårdavtal inom primärvården i region Stockholm. Avdelningen förvaltar avtal inom bland annat husläkarverksamhet med basal hemsjukvård, närakuter, barnavårdscentral, barnmorskemottagning, rehabilitering och hjälpmedel, psykiatri, medicinsk diagnostik samt asylsjukvård. Kommunsamverkan utgör också en stor del av avdelningens uppdrag.

Om tjänsten

Att arbeta som ekonomiassistent och administratör innebär varierande arbetsuppgifter. Det kan exempelvis handla om administrativa uppgifter i förvaltningens olika IT-system. Det kan också handla om administration som rör beslutshantering, mötesarrangemang och liknande arbetsuppgifter. Du samarbetar med medarbetare på avdelningen och med förvaltningens administratörer. En viktig arbetsuppgift är att löpande kontera och cirkulera fakturor i ekonomisystemet Raindance. 

Din organisatoriska tillhörighet är på enheten för allmänmedicin som ansvarar för bland annat avtal inom husläkarverksamhet, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO) och närakuter. Du blir en del av ett team om 17 personer varav majoriteten är avtalshandläggare inom enhetens avtalsområden. På enheten arbetar också tre IT-handläggare och två ekonomiassistenter varav en strax kommer att gå i pension. 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning. För att lyckas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har god framförhållning, datorvana och administrativ erfarenhet. Vidare har du god kunskap om officepaketet och erfarenhet av system för personaladministration, ekonomiadministration, diarieföring och ärendehantering.

Har du dessutom erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig sektor och kännedom om myndighetsutövning liksom erfarenhet av administration och servicearbete inom förvaltning ser vi det som en fördel. Meriterande är också erfarenhet av arbete i systemen Heroma, Raindance, EDIT och Elektroniska katalogen (EK).

Du tycker om och har förmåga att arbeta självständigt och tar eget ansvar för ditt arbete och trivs med att organisera och prioritera arbetsuppgifterna. Som person är du noggrann, flexibel och initiativrik samt har lätt att samarbeta med andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har god självkännedom och är lyhörd vilket hjälper dig att skapa ett positivt arbetsklimat.

Vårt erbjudande

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen. Här kan du läsa mer om förmånerna i vårt kollektivavtal.

Vi kombinerar distansarbete med att sitta i ljusa och trevliga lokaler på Lindhagensgatan vid Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor, dessa ersätter personligt brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Jakobsson Ernudd, anna.jakobsson-ernudd@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2797
Kontakt
  • Anna Jakobsson Ernudd, 070-0028076
Facklig företrädare
  • Linnea Pettersson, SACO, 08-12313142
  • Anne-Lie Vestlund, Vision, 070-7375715
  • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, 08-1231394
  • Anneli Sandberg, Vårdförbundet, 08-12313897
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb