Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Brinner du för att arbeta med personer inom autismspektrat? Då är detta något för dig!

Om tjänsten

Nu söker vi Dig som vill arbeta på en gruppbostad (LSS §9:9) för personer inom autismspektrat.
Arbetet utgår från intentionerna i Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och vi utgår ifrån brukarnas genomförandeplaner för att i möjligaste utsträckning kunna erbjuda det stöd som behövs i det vardagliga livet. 

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till december 2023 med goda chanser till förlängning. 
Du har möjlighet att påverka ditt schema i viss utsträckning, vilket ger goda förutsättningar att kombinera arbets- och privatliv på ett bra sätt. 

Om dig

Du är utbildad undersköterska, med inriktning mot funktionsnedsättningsområdet, alternativt har annan likvärdig utbildning. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med personer inom autismspektrat, gärna inom gruppbostad. Som person är du stabil, uthållig och har en personlig mognad. Du har lätt för att samarbeta, är strukturerad och relationsskapande.

Du har även följande kvalifikationer:
- god kunskap om autism
- god kunskap om AKK
- mycket goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt

Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera, kunskap om TBA samt B-körkort. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Knutens gruppbostad ligger i centrala Norrtälje och med gångavstånd till det mesta. Vi har även en stor trädgård där vi gärna vistas under sommaren. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37/37
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2784
Kontakt
  • Siv Carlzon, Enhetschef, 08-12327041
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb