Beroendecentrum Stockholm, Södra länet - Södertälje beroendemottagning

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en klinik som bedriver universitetssjukvård samt forskning och utbildning.

Arbetsplatsen
Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team på Södertälje beroendemottagning. På mottagningen arbetar sjuksköterskor, läkare, medicinsk sekreterare och enhetschef. Vi erbjuder utredning, avgiftning och behandling för personer med skadligt bruk eller beroende av alkohol, narkotika och läkemedel. Vi är en del av Södra Länets öppenvård som består av sju mottagningar.  Mottagningen ligger på Södertälje sjukhus, med goda buss- och pendeltågsförbindelser.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av mottagningens arbetslag och enhetens ansikte utåt. I arbetsuppgifterna ingår journalskrivning i TakeCare, telefonservice och receptionsarbete, bokningar, beställningar, remisshantering och registreringar. Vid behov assistera läkare och enhetschef administrativt. Handledning av medicinska sekreterare i utbildning kan även komma att  ingå i arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och betydelsefullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som fri sjukvård i öppenvård och friskvård.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid, mån-fred.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Tidigare erfarenhet av arbete vid en öppenvårdsmottagning samt vana av att arbeta i journalsystemet TakeCare är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett professionellt och positivt förhållningssätt, som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver trivas med teamarbete och ha lätt för att samarbeta. För att lyckas
i rollen, är det viktigt att du trivs med att vara mottagningens ”ansikte utåt” och att ge god service. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Du bör även vara öppen för utveckling i arbetet och kunna ta egna initiativ. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret vid nyanställning.

Intervjuer sker kontinuerligt.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2767
Kontakt
  • Anna-Karin Lilja, Enhetschef, 08-12347069
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb