Karolinska Universitetssjukhuset, ME Bäckencancer

Är du erfaren undersköterska med intresse för urologi? Vill du arbeta i team i en stabil personalgrupp? Då kan denna tjänst vara för dig!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

 • Ha en stimulerande och varierande arbetsmiljö då vi har en variation när det kommer till både vårdtid, vårdtyngd och diagnoser.
 • Ingå i ett kompetensrikt och glatt team.
 • Få erfarenhet inom både pre- och postkirurgisk omvårdnad.
 • Erbjudas goda utvecklingsmöjligheter och vi värnar om våra medarbetare.
 • Få upp till 5000 kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500 kr i friskvårdsbidrag.

Här kan du läsa vidare om de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancers vision är att inom vårdens alla delar bedriva världsledande vård, utbildning och forskning för en förbättrad livskvalitet och överlevnad för patienter med tumörsjukdom.

Vi är en kirurgisk slutenvårdsavdelning som vårdar patienter före och efter operation. Vi har en stor omsättning på våra patienter och medelvårdtiden är två till fyra dygn. Vi har även patienter med akuta urologiska besvär som sökt via akuten eller mottagning. Vi tar emot patienter med maligna och benigna sjukdomar i urinvägarna som till exempel njurcancer, blåscancer, njursten och hematuri.

Som undersköterska hos oss arbetar du i par tillsammans med en sjuksköterska och tillsammans ansvarar ni för cirka sex patienter. Du deltar i samordningen kring patientens vård i det interprofessionella teamet.

Vi söker 

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för urologi och omvårdnad.
 • tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.
 • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.
 • trivs med att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål. Du relaterar till människor i din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt samt kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.
 • är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2684
Kontakt
 • Viktor Nyström Wistedt, 08-58584225
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb