ASIH Stockholm Södra Vårdavdelning

Vi söker specialistsjuksköterska i palliativ eller onkologisk omvårdnad till vår specialiserade palliativa slutenvård ASIH Stockholm Södra

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom palliativ eller onkologisk omvårdnad och som vill vara med oss på vår spännande resa och utveckla och driva den palliativa vården och starta upp vår nya moderna avdelning.

Vi ska flytta till större moderna lokaler och utveckla och utöka vår verksamhet inom den specialiserade palliativa slutenvården (SPSV). Nu söker vi dig med specialistkompetens som vill vara med oss och skapa framtidens palliativa slutenvård. En vård där forskning och utveckling är integrerat i den kliniska vården.

Utöver sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom SPSV kommer du vara med och forma och bygga upp det som vi ser kommer vara en avdelning med högspecialiserad palliativ vård, en avdelning där vård bedrivs med hög säkerhet och kompetens och med nära koppling till den forskning som pågår både inom och utom verksamheten.

I teamet runt våra patienter finns utöver sjuksköterskor även läkare med minst en specialistkompetens, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och undersköterskor som jobbar nära tillsammans för att erbjuda våra patienter den bästa vården.

Vår verksamhet värderar korta beslutsvägar, ett positivt arbetsklimat, flexibilitet och som medarbetare inom ASIH Stockholm Södra ges du stora möjligheter till delaktighet och personlig utveckling. Vi arbetar i interprofessionella team där vi, med allas erfarenhet och kompetens, arbetar tillsammans för att ge våra patienter den bästa vården.

Vi har lång erfarenhet av palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. Vi vårdar patienter i alla åldrar med olika diagnoser men vanligast är cancer. Utöver SPSV finns även fem ASIH-team belägna i Fruängen, Handen, Huddinge och Nacka.

Inom verksamheten bedrivs forskning, utbildning och utveckling inom olika områden. Dina åsikter om hur vi kan förbättra vården är viktig för oss. Vi har hög akademisk kompetens inom alla professioner.

Blir du nyfiken och vill veta mer om vad arbetet innebär, hör gärna av dig. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att läsa den!

Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter för specialistsjuksköterska

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Heltid.

Kvalifikationer: Specialistsjuksköterska inom palliativ eller onkologisk omvårdnad.

Vi erbjuder

- Vi har en introduktionsprocess som pågår i 1 år

- Mentorskap

- Handledning var 3:e vecka

- Reflektion 1 gång i veckan.

- Flextidsavtal

- Friskvårdsersättning

Blir du nyfiken? Hör av dig så ordnar vi med en hospitering under en eller två dagar.

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2656
Kontakt
  • Carina Klang, 070-4848898
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-15

Tillbaka till lediga jobb