Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Skärholmen söker en legitimerad psykolog som tillsammans med övriga medarbetare inom enheten arbetar för att ge våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) Skärholmen är en öppenvårdsmottagning med upptagningsområde Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen. Vi finns i trevliga lokaler i Skärholmens galleria, nära goda kommunikationsmöjligheter.

BUP:s uppdrag är att bedöma och behandla barn och ungdomar, 0-17 år, som uppvisar medelsvåra till svåra barnpsykiatriska symtom. Variationen i symtom hos barnet och vilka faktorer som påverkar dessa är oändliga vilket innebär att arbetet är varierande och ständigt utvecklande. För närvarande pågår ett utvecklingsarbete på BUP Skärholmen för att i högre utsträckning kunna arbeta i team runt patienten och familjen och för att kunna erbjuda bättre vård. Utvecklingsarbetet innefattar även förtydligande av struktur och rutiner för att främja god arbetsmiljö och minska stress. 

De professioner som finns på mottagningen är psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, läkare och administratörer. Alla fyller sin viktiga funktion. Vi arbetar för att psykologerna på vår arbetsplats i huvudsak ska arbeta med det psykologer är utbildade till. Vi har samverkanskuratorer som stöttar kring samverkansarbete. 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete i öppenvård, vilket i huvudsak innebär bedömning, utredning och psykologisk behandling i nära samarbete med övriga yrkeskategorier. Arbetsuppgifter kan utformas utifrån din kompetens och tidigare erfarenheter. Du kommer att få en mentor för att ha möjlighet att sätta dig in i vårt arbetssätt. 

Kvalifikationer 

Du som söker ska vara legitimerad psykolog. Det är meriterande om du har erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri samt om du har KBT-inriktning.

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som utgår ifrån barnets bästa i alla delar av arbetet och att du har god förmåga att kommunicera och interagera med barn och föräldrar. Det är en fördel om du är en person som har god förmåga att strukturera ditt eget arbete och som tycker om att samarbeta med andra. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP är en spännande och rolig arbetsplats. Vi erbjuder hög grad av variation och stor möjlighet att lära sig nytt och utvecklas, både inom bedömning och behandling. Du har även möjlighet till utbildning och utvecklingsarbete. Alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning.

Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information  

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Skärholmen är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2652
Kontakt
  • Anna Ljung, tf enhetschef, 070-2347326
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay; Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb