Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Hjärta Kärl och Neuro

Är du sugen på nya utmaningar? Sök då till oss för nu utökar vi våra dagvårdsplatser! Vi söker dig som är sjuksköterska och tycker att det är spännande att få träffa nya människor varje dag och göra det korta mötet viktigt!

Vi erbjuder

  • En arbetsplats full av glädje och engagemang. Vi är ett positivt team som arbetar tillsammans för patientens bästa.
  • Kompetensutveckling utifrån individuellt behov och verksamhetens mål.
  • Individuellt anpassad inskolning där du kommer att bli introducerad till arbetet i en omväxlande arbetsmiljö.
  • Dagvårdsavdelningen är öppen måndag till fredag och har kvälltjänstgöring. Stängt röda dagar och helger, det innebär en veckoarbetstid på 40 timmar/vecka. 
  • Arbetsmiljön är i stort fokus och du kommer att ingå i en arbetsgrupp som är stabil och trygg. Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om oss

Tema Hjärta, Kärl och Neuro bedriver högspecialiserad vård och diagnostik inom kardiologi, kärlkirurgi, neurologi/neurokirurgi och thoraxkirurgi. Vår dagvårdsavdelning erbjuder specialiserad och högspecialiserad vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi jobbar tillsammans med de olika interventionslaboratorierna som finns på Karolinska för att kunna ge patienten den bästa möjliga vården. Här kan du verkligen vara med och implementera och utveckla nya idéer och tankesätt. 

Om tjänsten

Dagvårdsavdelningen bedriver elektiv vård och i din roll som sjuksköterska ansvarar du för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbete. Du koordinerar det dagliga arbetet tillsammans med undersköterskor och läkare. Som sjuksköterska hos oss utför du allt från inskrivningssamtal, provtagningar och förbereder patienten inför undersökningar. 

Vi söker

Vi söker dig som tycker det är spännande att jobba på en blandad dagvårdsavdelning där det korta mötet mellan dig och patienten är viktigt. Du är engagerad i din yrkesprofession som sjuksköterska och tycker om nya utmaningar.

Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik! Du bör vara bekväm med att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras på grund av akuta händelser.

Arbetet på dagvårdsavdelning kräver förmåga att arbeta i en mindre grupp samtidigt som tjänsten kräver att du är självgående.

Kvalifikationer  

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.

Meriterande: 

  • Tidigare erfarenhet av neurologi, kardiologi eller akutsjukvård. 

Om rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett fortlöpande urval. Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2644
Kontakt
  • Arezo Rojhan, 08-12371952
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-04-13
Sista ansökningsdag 2023-05-07

Tillbaka till lediga jobb