Hälso-och sjukvårdsförvaltningen, Smittskydd Stockholm, Verksamhetsstöd

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stort eget ansvar med många kontakter. Det goda samarbetet med kollegor och samverkan med olika samarbetspartners utgör en stor del av arbetet.

Om oss

Smittskyddsläkaren är en myndighet med ansvar att planera, organisera och leda smittskyddet inom Region Stockholm genom att fortlöpande följa smittskyddsläget och verka för att både förebyggande och operativa åtgärder vidtas.

Smittskydd Stockholm är Sveriges största smittskyddsenhet. Med drygt 40 medarbetare fördelade på sjuksköterskor, läkare, epidemiologer, jurist, socionom, STI-handläggare och administratörer arbetar Smittskydd Stockholm med att förebygga och minska spridningen av smittsamma sjukdomar till och mellan människor. Detta sker bland annat genom daglig epidemiologisk övervakning, utbrottshantering, smittspårning, myndighetsutövning, information, rådgivning och utbildning.

Om tjänsten

I rollen som administratör ansvarar du för den operativa administrationen på kontoret. Du har lokalansvar vilket bland annat innebär inventering, kontakt med leverantörer, dialog med hyresvärd samt beställning av kontorsmaterial. Du är ett stöd till dina kollegor i olika administrativa frågor som exempelvis hjälp vid digitala möten via Teams, skriva mötesanteckningar, posthantering samt hantera resebokningar. Utifrån myndighetens smittskyddsuppdrag kan det även ingå att hantera ärenden som Smittskyddsläkaren baserar sin myndighetsutövning på. I tjänsten ingår även enklare fakturahantering. 

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och värdesätter ordning och reda samtidigt som du ser utvecklingsmöjligheter och förenklingspotential. Du arbetar självständigt och driver arbetet inom dina ansvarsområden. Du har god social förmåga, samarbetsvilja och en hög servicekänsla. 

För att lyckas i rollen har du eftergymnasial utbildning motsvarande högskola/universitet alternativt erfarenhet som administratör på annan myndighet eller med några års erfarenhet av administrativt arbete.  Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, har mycket god kunskap i Microsoft 365 samt lätt för att lära dig nya digitala system.

Att arbeta inom en relativt liten myndighet ställer speciella krav på alla medarbetare. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid att hitta dig som är engagerad i ditt arbete och trivs med ansvarsområden inom administration samt stöd och service till kollegor.

Vårt erbjudande

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen. Läs mer om förmånerna i vårt kollektivavtal här.

Smittskydd Stockholm är en del av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen (HSF). Arbetsplatsen är belägen på Tomtebodavägen 12A i Solna.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor, dessa ersätter personligt brev. Provanställning kan komma att tillämpas.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Gröön, peter.groon@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2527
Kontakt
  • Peter Gröön, 08-12314316
Facklig företrädare
  • Linnea Pettersson, SACO, 08-12313142
  • Janne Eriksson, Vision, 08-12340341
  • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, 08-1231394
  • Anneli Sandberg, Vårdförbundet, 08-12313897
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb