Tillsvidareanställning på Logopedi Södra, Rosenlund

Logopedi Södra inom SLSO (Stockholms Läns Sjukvårdsområde) består av sex vårdvalsauktoriserade mottagningar inom Stockholms län. Vi är tillsammans ca 35 medarbetare som utreder och behandlar tal- och språkstörningar, stamning, neurologiska tal-, språk- och sväljsvårigheter, röststörningar samt gör dyslexiutredningar. Vi bedriver ett systematiskt förbättringsarbete för ökad vetenskaplighet inom alla våra diagnosområden.

Vi söker nu en erfaren logoped till Logopedmottagningen Rosenlund. På mottagningen får du många logopedkollegor som har jobbat hos oss länge. Varje månad träffar du också logopederna ifrån våra andra mottagningar för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. Du erbjuds mentorskap inom verksamheten för att få en bra introduktion in i arbetet.

Arbetsuppgifter:  

Utredning av läs- och skrivsvårigheter hos barn, ungdomar och vuxna.

Utredning av språkliga svårigheter hos barn, ungdomar och vuxna.  

Du förväntas att självständigt utreda, och vid behov behandla de patienter som kommer till oss. Samarbete med tolk, skolor och förskolor, patientbokningar, hjälpmedelsutprovningar/hjälpmedelsuppföljningar, granskning av remisser samt deltagande i olika typer av nätverk är andra exempel på arbetsuppgifter som är förekommande i vår verksamhet. Du tar självklart också ansvar för de gemensamma arbetsuppgifterna som finns på en mottagning.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Heltid 40 tim/vecka. Vi har kollektivavtal och flextidsavtal. Inom Logopedi Södra uppmuntrar vi till friskvård och har friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Som anställd inom SLSO har du även förmånen ”fri öppen sjukvård”.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Provanställning 6 mån.

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är en erfaren legitimerad logoped som är intresserad av att göra språkliga utredningar samt läs och skrivutredningar hos barn, ungdomar och vuxna. Handledarutbildning är meriterande. För denna tjänst är det för närvarande mest aktuellt med utredningsarbete men då behoven kan komma att ändra sig över tid så är även kompetens inom andra diagnosområden meriterande. Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1.  

Personliga egenskaper:  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vilket bland annat innebär att du är flexibel, ansvarstagande och förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga.  

Du har en hög arbetskapacitet, är flexibel och har stort intresse av att arbeta med utveckling och förbättring, för att säkerställa att våra patienter ska kunna erbjudas utmärkta logopediska insatser i en väl fungerande verksamhet. Du är intresserad av att handleda studenter.

Övrig information:  

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning.  

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2482
Kontakt
  • Anita Halldin, 08-12336763
Facklig företrädare
  • Lena Lindberger, SRAT Logopeder, 08-12335133
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb