Psykiatri Södra Stockholm, Psykosmottagning Gubbängen

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård. 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*.

Om Psykosmottagning Gubbängen 
Värnar du sjuksköterska om vården för personer med psykossjukdomar? Då kan vi erbjuda dig ett meningsfullt arbete hos oss på Psykosmottagning Gubbängen. Vi är en personalgrupp som brinner för våra patienter, har hög kompetens och som månar om varandra. Viktiga värderingar för oss är patientens fokus samt tillgänglighet, gott bemötande och patientupplevd kvalitet. Psykosmottagning Gubbängen tar emot patienter med psykossjukdom som främst bor i stadsdelarna Farsta, Skarpnäck och Vantör. Mottagningen består av specialistläkare, sjuksköterskor, Skötare, ett mobilt team och en sjuksköterskemottagning. Därtill arbetar paramedicinare och sekreterare på mottagningen. Totalt är vi ca 30 personer.

Ditt arbete som sjuksköterska/Case manager på Psykosmottagning Gubbängen
I tjänsten ingår att vara Case manager för ett antal patienter. Case managerns centrala roll i Integrerad Psykiatri omfattar samordning och behandling. I ditt arbete kommer du att identifiera din patients behov av insatser och tillsammans upprätta en vårdplan med mål som ni arbetar efter, följer upp och uppdaterar. Case managers skriver även uppdrag som Mobila teamet utför. Därutöver ingår sjuksköterskeuppgifter såsom medicinhantering och uppföljning av somatisk hälsa. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag. Vi använder oss av datajournalsystemet TakeCare.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser det som önskvärt om du har erfarenhet inom psykiatri.

Du har ett genuint intresse för mottagningens målgrupp och är trygg i dig själv samt inger förtroende i din relation med patienten. Vi tror att du är bra på att samarbeta, skapa och vårda relationer, med både patienter och kollegor och tycker att flexibilitet och servicekänsla är viktigt. Du har inga problem med att självständigt planera och driva ditt arbete framåt. Vi ser till personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. B-körkort är meriterande.


Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100 % veckotjänstgöring om 40 tim/vecka mån-fre 08:00-16:45 med lunchrast 12:00-12:45. Vi erbjuder möjlighet att arbeta på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården. Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.


Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Om du undrar något får du gärna ta kontakt med oss! Kliniken tillämpar SLSO:s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 30 april 2023. Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus).

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2465
Kontakt
  • Peter Stenlund, 08-12341339
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb