Maria Ungdom

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en klinik som bedriver universitetssjukvård samt forskning och utbildning.

Om arbetet
Järva Unga är en del av Maria Ungdoms öppenvård, inom vår verksamhet bedrivs beroendevård för unga i en hel vårdkedja. Maria Ungdom har en akutmottagning med heldygnsvård samt öppenvård i flera former och är en del av Beroendecentrum Stockholm. Läs mer om vår verksamhet samt vad vi kan erbjuda dig som medarbetare på vår webbplats: mariaungdom.se.

Till mottagningen i Kista vänder sig unga vuxna i åldern 16-25 år som har eller befinner sig i riskzonen för skadligt bruk av alkohol och andra droger. På mottagningen arbetar ett team som består av sjuksköterskor, psykologer och läkare. Vi har ett nära samarbete med hela Maria Ungdom och kan erbjuda kontakt med barnmorska och arbetsterapeut i centrala Stockholm. Vi kan även erbjuda internetbehandling via eStöd för patienter som fyllt 18 år som del i behandlingen. Via Mini-Maria Järva har vi ett nära samarbete med socialtjänsten och erbjuder psykiatrisk och beroendeutredning och behandling för patienter och föräldrar i samverkan med socialtjänsten/Framtid Stockholm i Rinkeby.

Nu förstärker i vårt team med ytterligare en sjuksköterska och söker dig som är utbildad  sjuksköterska och gillar att utvecklas och nätverka.

Hos oss väntar ett stimulerande arbetsklimat, flexibel arbetstid, friskvårdstimme och friskvårdpeng. Du får en individuellt anpassad introduktion som utgår från din kompetens och erfarenhet. Vi arbetar aktivt med fortbildning för sjuksköterskor och uppmuntrar till utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter
Du förväntas kunna arbeta självständigt med patienter i enskilda samtal, provtagning och gruppbehandling och samverkan med andra aktörer. Vi som jobbar på Järva Unga/Mini Maria Järva jobbar som ett team som samarbetar runt patienten. Som sjuksköterska hos oss får du ett varierande arbete. Dokumentation sker i Take Care.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid och dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska som har eller är intresserad av specialistutbildning inom psykiatri. Du har erfarenhet av arbete med unga vuxna/barn eller inom psykiatrin eller beroendevård. KBT och MI är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi vill att du har ett engagemang för målgruppen. Du är med fördel strukturerad eftersom arbetet innebär att du själv kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vi uppskattar att du är utvecklingsinriktad och kan skapa engagemang hos kollegor på ett inspirerande sätt!

Tillämpning av alkohol- och drogtest samt registerkontroll sker i samband med nyanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2401
Kontakt
  • Kajsa Löfstedt, 08-12347400
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb