Rättspsykiatri Vård Stockholm

Beskrivning

Rättspsykiatri Vård Stockholm bedriver rättspsykiatrisk vård för patienter från hela i Stockholms län och har cirka 550 medarbetare fördelade på två sektioner. Kliniken har 15 vårdavdelningar och 2 öppenvårdsmottagningar. Verksamheten är utspridd på tre anläggningar och är lokaliserad till Helix, Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby.

I vårt uppdrag ingår att ta emot personer som, under påverkan av allvarlig psykisk störning, begått brott och av domstol överlämnats till vård enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Den rättspsykiatriska vården syftar till att genom individanpassad behandling stärka patientens förutsättningar till ett självständigt liv samt minska risken för återfall i allvarlig brottslighet. Vi har även länsövergripande ansvar för patienter från Kriminalvården som är i behov av rättspsykiatrisk vård. Läs mer om oss här

Nu söker vi en sommarvikarierande vaktmästare till Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby under perioden 19/6 – 11/8. Är du praktisk lagd och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara just den person vi söker!

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare hos oss erbjuds du en arbetsvardag med en variation av arbetsuppgifter. Vanligt förekommande uppgifter kommer att vara:

· Reparation och byte av föremål som är trasiga

· Kontakt med externa serviceorganisationer

· Posthantering, Godshantering och leveranser

· Avfallshantering

· Förråd och lagerhantering

· Enklare hantverksuppgifter

· Möblering av lokaler

· Montering av inventarier

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom relevant område alternativt KY utbildning inom området fastighetsskötsel eller förvaltning. B körkort är ett krav.

Då arbetet sker i en vårdmiljö och innebär att du kommer att ha kontakt med många olika personer är det viktigt att du har en hög servicekänsla, förmåga att arbeta självständigt, ett gott bemötande gentemot patienter och medarbetare samt en god samarbetsförmåga. Ibland är tempot högt vilket kräver att du är stresstålig och kan agera flexibelt. Arbetsuppgifterna kräver även att du har en god fysisk hälsa.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hälso- och sjukvården bygger på respekt för människovärdet. Alla människor har lika värde och samma rätt oberoende av personliga egenskaper och funktioner i samhället. Vi förutsätter att du som medarbetare hos oss delar dessa värden. Vi tillämpar drogtestning och registerkontroll i samband med anställning.

Villkor

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-19
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 8 veckor, heltid
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2388
Kontakt
  • Anna Clavell, 08-12342022
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb