Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandläkare till kliniken i Åkersberga. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Du kommer till en stor, fin, luftig och fräsch klinik med 14 moderna och ljusa behandlingsrum utrustade nya tandläkarstolar. Här finns många erfarna kollegor som välkomnar dig och delar med sig av sin kompetens. Behandlarna består av 13 tandläkare och tre tandhygienister. Patientgruppen är blandad i ett friskt område. Förutom hög kompetens inom allmäntandvård, arbetar vi även med implantatverksamhet. För de som är Endo-intresserade så har vi vårt eget Endo-mikroskop tillgängligt för alla på kliniken. Goda trafikförbindelser med buss och Roslagsbanan (bara 30 minuter från Stockholm T-Central). Stor och billig (100kr/mån) parkeringsplats direkt utanför kliniken.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

  • Nära samarbete med våra specialistkollegor på Easmaninstitutet
  • Karriär inom samtliga odontologiska ämnesområden
  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg
  • Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
  • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 9 april 2023. Tjänsten är tillsvidare och på del/heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdagen.

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta klinikchef Hamed Kafaie, tel. 08-123 163 30.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Åkersberga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2382
Kontakt
  • Hamed Kafaie, 08-12316330
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb