Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet.
Enheten genomför försäkringsmedicinska utredningar inom Region Stockholm och Region Uppsala på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet, och därmed bidra till Försäkringskassans bedömning av individens arbetsförmåga och eventuella behov av samordnande insatser.

 

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder ett viktigt och utvecklande arbete i en trevlig arbetsgrupp.
På vår enhet arbetar administratörer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare och psykologer. Teamets arbete baseras på en helhetssyn och individen i centrum. Vi har en stimulerande arbetsplats där alla yrkeskategorier arbetar med utveckling integrerat i den kliniska verksamheten för att nå ett så bra resultat som möjligt.

Verksamheten finns i nya lokaler på Danderyds sjukhus. Vi erbjuder individuell introduktion med mentorskap, och förmåner som erbjuds är bland annat friskvårdsbidrag, personalgym, fri hälso- och sjukvård. 

 

Arbetsbeskrivning

Du blir en viktig del i arbetet med att genomföra kvalitativa aktivitetsförmågeutredningar.
Som fysioterapeut gör du självständiga bedömningar och utreder individens fysiska funktion i aktivitet utifrån standardiserade bedömningsinstrument. Rollen innebär en del administrativt arbete eftersom man skriver utlåtanden på de bedömningar som genomförs. Tillsammans med teamet deltar du även i teamkonferenser där era olika bedömningar diskuteras för att skapa en helhetsbild av individens förmågor.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast med några års erfarenhet från yrket. Har du tidigare erfarenhet av att utföra aktivitetsförmågebedömningar är det meriterande, liksom grundläggande utbildning i försäkringsmedicinska utredningar. Vi ser gärna att du har kunskap inom neurologi och/eller långvarig smärta. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och får gärna ha tidigare erfarenhet av forskning och utvecklingsarbete.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter. Vi tror att du är ansvarstagande, strukturerad och nyfiken. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Egenskaper som vi värdesätter är samarbetsförmåga, strukturerad och flexibilitet.

Känner du igen dig och tror att dina erfarenheter behövs här hos oss? Nu har du chansen att förstärka vårt team ytterligare!

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2122
Kontakt
  • Madeleine Jonsson, 08-12355212
Facklig företrädare
  • Fysioterapeuterna, 08-56706100
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb