Vi söker ny Logoped till Logopedmottagningen Alvik!

Logopedi Västra är en resultatenhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med uppdrag att bedriva logopedi inom vårdvalet vid fyra mottagningar: Logopedmottagningarna Alvik, Gärdet, Hässelby och Kista.  Då en av våra medarbetare under våren kommer att gå i pension söker vi nu en ny kollega och medarbetare till mottagningen i Alvik! Här arbetar erfarna logopeder i lokaler nära annan vårdverksamhet som barnhälsovård, mödravård, rehab och vårdcentral.

 På Logopedi Västra är vi tillsammans cirka 30 medarbetare som gör dyslexiutredningar, utreder och behandlar tal- och språkstörningar, neurologiska tal-, språk- och sväljsvårigheter, stamning, samt röststörningar. Förutom individuella behandlingar erbjuder vi gruppinsatser t.ex TAKK och kommunikationskurser för föräldrar. I vår verksamhet arbetar vi medarbetarstyrt med ett coachande ledarskap.

Varje månad träffas logopederna på våra mottagningar för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. Som nyanställd hos oss erbjuds du under introduktionsperioden erforderlig utbildning, auskultationer, och avsatt tid med erfaren kollega i ett väl utarbetat och uppskattat introduktionsprogram.

Arbetsuppgifter:

Huvudsaklig inriktning i denna tjänst är läs-och skrivutredningar samt utredning av språkliga svårigheter hos barn, ungdomar och vuxna.  I arbetet ingår samarbete med bl a skolhälsovård samt kontakt med vårdnadshavare och pedagoger. Då våra mottagningar även tar emot andra patientgrupper behöver du också vara öppen för att arbeta med andra diagnoser om behov uppstår. Våra enheter tar emot studenter från KI, Enheten för logopedi, för verksamhetsintegrerat lärande, och som logoped hos oss förväntas alla med minst två års klinisk erfarenhet handleda studenter.

Anställningsform:  

Tillsvidaretjänst f.r.o.m. april 2023 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 100%.

Vi har flextidsavtal, samt uppmuntrar till friskvård genom friskvårdstid och friskvårdsbidrag. Som anställd inom SLSO har du även förmånen ”fri öppen sjukvård”.

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är legitimerad logoped, och du behöver ha minst 1 års klinisk erfarenhet av arbete med tal- och språksvårigheter hos barn samt läs- och skrivutredningar. Erfarenhet av och intresse för flerspråkighet är meriterande. 

Personliga egenskaper:  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vilket bland annat innebär att du är flexibel, ansvarstagande och förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta tillsammans med kollegor för att nå ett gemensamt mål. Du har en hög arbetskapacitet och intresse av att arbeta med utveckling och förbättring för att säkerställa att våra patienter ska kunna fortsätta erbjudas utmärkta logopediska insatser.

Övrig information:  

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.   

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Pia Hallgren 08-12339008 och Anita Dellmar 08-12336762

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överensstämmelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2080
Kontakt
  • Anita Dellmar, 08-12336762
  • Pia Hallgren, 08-12339008
Facklig företrädare
  • Lena Lindberger, SRAT Logopeder, 08-12335133
Publicerat 2023-02-28
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb