Vår vårdcentral växer! Då vår listning ökar, behöver vi utöka vårt gäng på Axelsbergs vårdcentral, är du rätt person att komplettera vårt team? I så fall ser vi fram emot din ansökan!

Axelsbergs vårdcentral är belägen i Hägersten i södra Stockholm, nära tunnelbana och natur. Området består av en blandad befolkning med alltifrån små barn till en äldre generation. Axelsbergs vårdcentral är en välfungerande arbetsplats där vi ständigt arbetar med förbättringar.

Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Axelsbergs vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Som anställd hos oss finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi har en trevlig arbetsplats och stimulerande arbetsmiljö. Vi tillämpar flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att inom givna ramar påverka dina arbetstider.

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Arbetsuppgifter:
Sedvanligt arbete för specialist i allmänmedicin på en vårdcentral, vilket innebär att självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser.
Hos oss är patienter listade hos en specifik läkare för ett tydligt ansvar och uppdrag. Som specialist träffar du patienter i alla åldrar på akut och planerad mottagning såväl digitalt som fysisk. Du handleder yngre kollegor och stöttar även övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin som vill vara med och vidareutveckla vården hos oss på Axelsbergs vårdcentral.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är engagerad, har god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid med start enligt överenskommelse.

Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, med möjlighet till deltidstjänst
Ort Axelsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1917
Kontakt
  • Miriam Melles, verksamhetschef, 073-0308597
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarföreningen, 070-2667094
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb