Vill du vara med och utveckla trafikförvaltningens strategi inom området tillträde och behörighetshantering? Sök då tjänsten som Förvaltare tillträde, så får du möjligheten att hänga med oss på en spännande utvecklingsresa i en organisation som ständigt rör på sig. Du deltar aktivt i utvecklingen av vårt gemensamma arbetssätt som möter dagens och framtidens utmaningar.

Om tjänsten

I din roll som Förvaltare tillträde kommer du bland annat att ansvara för den övergripande strategin för tillträde och behörighetshantering. Det innebär att du kommer fånga upp verksamhetens behov inom området tillträde och behörigheter, kopplat främst mot SL:s anläggningar, och omvandla dessa till tydliga systemkrav och arbetssätt utifrån ett säkerhetsperspektiv.

 

Du får bland annat jobba med:

 • strategiskt arbete inom hela området, både ur ett verksamhetsperspektiv men även utifrån ett säkerhetsperspektiv
 • stöd till projekt, avdelningen Strategisk utveckling och Säkerhetsavdelningen med flera
 • omvärldsbevakning
 • samordning av- och samverkan med övriga intressenter, både inom organisationen och utanför
 • informationsförvaltare för innehållet i processerna kopplade till tillträde och behörighetshantering
 • årliga revisioner
 • avvikelsehantering.

 

Vad vi söker efter

För att trivas i rollen tror vi att du är en affärsmässig relationsbyggare med förmåga att skapa goda förutsättningar för dialog och samverkan med andra delar av verksamheten likväl som med externa parter. Givetvis drivs du av utmaningar, utveckling och ständiga förbättringar. Du har både viljan och förmågan att utveckla såväl verksamheten som din egen kompetens och arbetssätt.

 

Vidare har du:

 • eftergymnasial utbildning inom teknik eller område som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
 • God kunskap gällande lagstiftning, relevanta normer och standarder inom området
 • mycket god svenska och engelska i skrift och tal
 • goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

 

Det är meriterande om du även har en säkerhetsutbildning av något slag. Det är också ett stort plus om du har relevant erfarenhet inom teknisk dokumentation, kunskap inom lås- och/eller passersystem samt behörighetssystem.

Startdatum enligt överenskommelse.

 

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Karolina Adlers, tfn 070-001 76 82. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 070-786 36 74. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 5.e april. Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb. Du hittar oss också på LinkedIn.

#LI-Hybrid

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1690
Kontakt
 • Karolina Adlers, 070-0017682
 • Jannica Chinos, 070-7863674
Facklig företrädare
 • Amir Sokolović, SACO, tfn08-6863706
 • Marita Lönnroth, Vision, tfn08-6863992
 • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, tfn08-12313942
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb