Välkommen till Danderydsgeriatriken! Hos oss är arbetet omväxlande och brett. Vi har ett tätt teamarbete där vi lär av varandra mellan professionerna och avdelningar. Nu söker vi en ny sjuksköterskekollega. 

 

Vårt anställningserbjudande

På Danderydsgeriatriken strävar vi alltid efter en god kontinuitet för att skapa trygghet. Vi följer våra patienter dag för dag och får tillfälle att se hur många av dem förbättras. Som en del av ett stort akutsjukhus har vi tillgång till lab, röntgen och specialistkonsultationer dygnet runt. Hos oss uppmuntras medarbetarengagemang och egna idéer, allt för att skapa delaktighet och utveckling. 

Vad vi kan erbjuda dig:  

 • Betald specialistsjuksköterskeutbildning i "Vård av äldre".
 • Hög grad av interprofessionellt samarbete med stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete, såsom exempelvis vårdsamordnare.
 • Närvarande chefer som alltid har dörren öppen. 
 • Ett öppet och kamratligt arbetsklimat med högt i tak. Vi lär av varandra och skrattar mycket tillsammans.
 • Rutinerade kollegor. Specialistsjuksköterska på alla avdelningar. 
 • Friskvårdsbidrag, upp till 5000kr/år.
 • Kvarstannandebonus.
 • Möjlighet till personalbostad vid fast anställning.
 • Kliniken bedriver ett gediget utbildningsuppdrag och du får möjlighet att utveckla dina pedagogiska förmågor med gott stöd av AKA. Självklart ingår handledarutbildning i kompetensplanen.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du även ersättning för sjukvård och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba i team runt den multisjuka och sköra geriatriska patienten. Vi kan garantera att arbetet som sjuksköterska hos oss är både omväxlande och utvecklande. Vi tar emot patienter dygnet runt från akutmottagning, via husläkare samt från annan vårdavdelning. Du kommer att möta patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd. Du behöver använda din samlade kompetens kring omvårdnad och medicinsk teknik i ditt dagliga arbete.

Du leder omvårdnadsarbetet utifrån ett helhetsperspektiv där patienten har en given roll. De olika vårdinsatserna avvägs gällande för- och nackdelar för att uppnå och upprätthålla integritet och livskvalitet hos patienten. Du förväntas finnas som stöd för våra mer juniora medarbetare.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med gedigen erfarenhet av slutenvård, gärna inom geriatrik.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi önskar att du som blivande kollega till oss har ett genuint intresse för omvårdnad, är flexibel, har lätt för att ta egna initiativ och kan samarbeta i ett interprofessionellt team.  

 

Övrigt  

Tillsvidareanställning. Heltid/deltid, dag/kväll/helg.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1612
Kontakt
 • Mette Lindborg, 0739-613796
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-04-20
Sista ansökningsdag 2023-05-14

Tillbaka till lediga jobb