Södersjukhuset AB, Ortopedi, Avd 16

Vi söker dig som är erfaren eller nyutexaminerad sjuksköterska och vill arbeta med ett glatt gäng i fräscha lokaler med wow-utsikt över Stockholm!

Du kommer att ha stöd från kollegor som är hjälpsamma och prestigelösa. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med ett varierat tempo där du snabbt kommer att utvecklas inom din yrkesroll. Det finns goda möjligheter till interna utbildningar och stöd för avancering inom regionens kompetensstege.

I teamet ingår sjuksköterska, undersköterska, läkare, geriatriker, måltidsansvarig, farmaceut, fysioterapeut samt arbetsterapeut.

Vi har också en flödessjuksköterska dagtid på vardagar, som avlastar övriga kollegor genom att sköta en stor del av det administrativa arbetet på avdelningen, samt ansvarar för alla inkommande telefonsamtal.

Avdelningen har 24 vårdplatser med rymliga, moderna och ergonomiska enkelrum med tillhörande toalett och dusch. Vi vårdar patienter pre- och postoperativt efter ortopediska skador.
Vårdtiderna är korta, patienterna har varierad ålder och olika skador såsom höft-, fotleds- och knäfrakturer.

Utveckling och är något som är viktigt för oss och vi försöker ständigt sträva framåt genom att ta tillvara på varandras idéer och förslag på förbättringar.
Vi arbetar bland annat med personcentrerad överlämning och rond för att främja förhållningssättet personcentrerad vård, vilket vi har anammat de senaste åren.

Hos oss behöver du inte arbeta 3-skift och du har möjlighet att styra dina arbetspass utifrån önskeschema. Du kommer ha möjlighet till en timmes friskvård per vecka och ett friskvårdbidrag på 3000 kr/år.

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Vi hörs!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enlig överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1564
Kontakt
  • Tina Sjöqvist, vårdenhetschef, 08-12362961
  • Karin Bokedal, enhetsledare, 08-12364813
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 070-4843310
Publicerat 2023-02-28
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb