Karolinska Universitetssjukhuset, N54 Tema Akut och Reparativ Medicin, N549 OO Akut Reparativ Medicin Huddinge

Är du sjuksköterskestuderande som har slutfört 4 terminer av din utbildning, eller har du undersköterskeutbildning men studerar till sjuksköterska? Vill du arbeta extra inom akutsjukvården, infektion, ortopedi eller kirurgi?  Vi söker just nu sjuksköterskestudenter som kan tänka sig att arbeta extra som undersköterskor inom vårt omvårdnadsområde, Tema Akut & Reparativ Medicin i Huddinge.

Om oss

Omvårdnadsområde Huddinge innefattar många verksamheter inom Akut & Reparativ Medicin. Just nu söker vi sjuksköterskestudenter som vill jobba extra på Akutmottagningen, vårdavdelning Ortopedi, vårdavdelning Akut kirurgi & Trauma, akutvårdsavdelningarna AVA, MAVA, KAVA samt MIMA, och infektionsavdelningar 2, 3 och 4.

Vill du veta mer om våra verksamheter gå gärna in och läs här

Om tjänsten

Vi söker nu undersköterskor som kan jobba extra dag/kväll samt eventuellt natt.  

Som undersköterska inom vårt område har du en omvårdande roll, där du i de flesta fall utför patientnära arbete i en högspecialiserad vårdmiljö. Det innebär att du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med ansvarig sjuksköterska. Du kommer att arbeta med basal omvårdnad, omläggningar, provtagningar efter delegering, hantering av olika dränage efter delegering och kontroll av vitalparametrar.

Tjänsten avser timanställning eller kortare vikariat.

Vi söker

Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och förhåller dig positiv i pressade situationer. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig vardag och planerar din dag utifrån att ingen dag är den andra lik. Då vi arbetar i team förutsätter vi att du hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Slutligen är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.

Kvalifikationer

Krav:

Behörig att arbeta som undersköterska vilket innebär att du uppfyller något av följande krav:

  • Sjuksköterskestuderande och har avslutat T4
  • Utbildad undersköterska som varit kliniskt verksam 6 månader på sjukhus alternativt 1 år inom annan vårdnära verksamhet under de senaste 5 åren (utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning).

Meriterande: 

  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du får rangordna tre verksamheter som du helst önskar komma till, observera att det inte är någon garanti för att det är till den verksamheten du blir kallad till intervju.

Viktigt är att du bifogar dina betyg från undersköterskeutbildningen, alternativt utdrag från Ladok från sjuksköterskeutbildningen.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1537
Kontakt
  • Ellinor Jonsson, 08-12381169
  • Christa Olovsson, 08-12383123
  • Christine Sjögren, 0701671114
  • Julia Eriksson, 0722542274
Facklig företrädare
  • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb