Karolinska Universitetssjukhuset, Medicinsk Enhet Övre buk

Är du intresserad av att jobba med kirurgi- och cancersjukvård? Hos oss på B74 får du arbeta med båda delarna tillsammans. Som sjuksköterska på avdelning B74 kommer du lära dig att hantera patienter med maligna och benigna sjukdomar i pankreas som kräver kirurgiska åtgärder. Du kommer få en större förståelse för komplexa sjukdomstillstånd och avancerade kirurgiska ingrepp och hur vi hanterar dessa. Vi driver en växande verksamhet framåt med patienten i fokus, vill du vara med på vår fortsatta resa tillsammans?

Vi erbjuder
Vi jobbar patientfokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling med region Stockholms kompetensstege som utgångspunkt vilken är kopplad till lönestegen.

Du får även:

 • Individuell anpassad introduktion, vår standard är 8 veckor, för att du ska få en bra start i din roll inom verksamheten.
 • Blockutbildningar relevanta för området under det första året för att få fördjupad kompetens inom pankreaskirurgi och onkologi.
 • Vi erbjuder och premierar handledarutbildning 7,5 Hp
 • Alla nyanställda ska gå vår skräddarsydda 7,5 Hp kurs i Gastroenterologi och Onkologi
 • Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden.
 • Inom temat arbetar vi strukturerat och aktiv med kompetensstegen, för att på ett tydligt sätt kunna skapa karriärvägar för dig. 
 • Personlig utvecklingsplan.
 • Möjlighet att rotera inom temat till andra enheter.
 • Arbete enligt regionenens 24/7 avtal.
 • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.
 • Möjlighet till att ansöka om personalbostad

Om tjänsten:
Avdelning B74 har uppdraget att bedriva vård för 14 vårdplatser. Vi som arbetar tillsammans är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, klinisk omvårdnadsledare, paramedicinare, en apotekare, patientflödeschef och en omvårdnadschef.

Tillsammans vårdar vi kirurgiska patienter som på grund av maligna eller benigna sjukdomar i pankreas kräver kirurgiska åtgärder. Vi bedriver högspecialiserad akutsjukvård med både ett elektivt och ett akut inflöde. Hos oss får du en möjlighet att utveckla en gedigen kompetens inom Panreaskirurgi och Cancersjukvård.

För dig som är ny i yrket kommer du att omhändertas av erfarna medarbetare samt av vår kliniska omvårdnadsledare.

Den Klinisk Omvårdnadsledaren fungerar som ett seniort stöd för båda nya som gamla medarbetare. Ingår i patientområdets tvärprofessionella vårdteam och verka som handledare/mentor för samtliga professioner på avd. Stödja och påtala medarbetarnas individuella utvecklingsprocess och möjligheter.

Dessutom arbetar vårdteamen enligt begreppet patientcentrerad vård (PCR). Detta innebär att patienten involveras i sin dagliga vård och är delaktig i t.ex. överrapportering mellan vårdteamen. Detta sätt att arbeta på främjar också det interprofessionella samarbetet på kliniken.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för kirurgi och cancersjukvård, som är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid.

Läs gärna om Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor.

Kvalifikationer
Krav: Svensk sjuksköterskelegitimation

Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård eller vård inom kirurgi och/eller onkologi.

Bli en del av vårt team som består av alla åldrar, etniciteter och kön.

Ansökan

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

CV Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev (frivilligt)

- Yrkeslegitimation

 

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1386
Kontakt
 • Mona-Lisa Murell, 072-4682277
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, vardforbundet.karolinska@sll.se
Publicerat 2023-02-08
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb